PRIZNANJE KAŠTELANSKOJ ŠKOLI
Kaštelanski učenici i profesori programa prehrana iz SŠ "Braća Radić" Kaštel Štafilić-Nehaj  sudjeluju  na  „Flour-Bread '15", 8.međunarodni kongres  i "Brašno-Kruh '15.", 10. hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna.

Hrvatska agencija za hranu i Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, uz potporu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Hrvatskog društva za hipertenziju, organiziraju okrugli stol „Smanjenje udjela soli u pekarskim proizvodima” koji će se održati 30. listopada u Opatiji u sklopu 10. hrvatskog i 8. međunarodnog kongresa „Brašno-Kruh ’15“.  Smanjenje unosa soli u prehrani stanovnika Republike Hrvatske, predviđeno je Strateškim planom za smanjenje prekomjernog unosa soli u RH 2015. – 2019.

Profesori-diplomirani inženjeri prehrambene tehnologije i učenici zanimanja tehničar nutricionist prezentirat će rezultate  svojih istraživanja  na temu: „Procjena prihvatljivosti kruha sa smanjenim udjelom soli kod adolescenata i odraslih osoba“

Ovo je još jedno od priznanja profesorima i učenicima i potvrda da se višegodišnji rad, upornost  i inovativnost  prepoznaju i nagrade, ovaj put, sudjelovanjem na ovako značajnom  međunarodnom i hrvatskom kongresu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_7118)

    Bravo!!

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara