U ORGANIZACIJI LIJEPE NAŠE
Udruga Lijepa naša Kaštela, u petak, 23 studenog u 18 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, organizira predstavljanje Ekološke enciklike pape Franje, za spas zajedničkog doma svih stvorova.

U predstavljanju će sudjelovati fra Bože Vuleta, prof.dr. Ivo Babić, profesorice Vera Rilov, Ivna Bućan i Marina Novak te njezini učenici.

Uz poruku „Moramo odbaciti zabludu da sve postoji radi čovjekove probitačnosti“, članovi udruge Lijepa naša Kaštela pozvali su sve zainteresirani da im se pridruže na ovom predstavljanju.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_9221)

  „Moramo odbaciti zabludu da sve postoji radi čovjekove probitačnosti“
  Zanimljiv naslov teme, a o tome će govoriti pojedinci koji su u svom dosadašnjem životu tu zabljudu i te kako koristili za svoju probitačnost!!!
  Vjerodostojnost pojedinih govornika je istinska i iskrena za umrit od smija !!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4882)

  54 eko-udruge potpisale su zajedničko priopćenje i dale primjedbe na novi Planu gospodarenja otpadom koji omogućuje spaljivanje miješanog komunalnog otpada. Lijepa naša nije potpisala. Bilo bi jako da zbog probitačnosti ''zajedničkog doma svih stvorova'' daju priopćenje zašto su to odbili učiniti.
  Osim toga nikad nisu jasno i glasno objavili da su protiv spaljivanja otpada u ementarama.
  Toliko o zabludama čemu postoji udruga Lijepa naša

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7938)

  Lijepa naša u Kaštelima postoji radi promocije taštine 1 jedine osobe. Sve ove godine kite se tuđim perjem. Samo kako idu ta osoba i vjera, a kamoli ta osoba i crkva?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9222)

  Lijepa naša postoji za sljedeće zablude u probitačnosti: suho stablo - podjela knjiga; uništavanje mojih biljaka - najveći kulturocid na svijetu; društveno-mjesno uništavanje biljaka - nije naš problem jer mi smo Lijepa naša! Itd.
  Tko je udruga Lijepa naša i kome ona služi???

  oko 2 godina prije
 • Za Gosta 9222 (Gost_4882)

  Služi vlasnicima šporke industrije kao pokriće za onečišćivanje okoliša. Ako se Lijepa naša ne buni, znači da zagađivači rade po propisima. A to što se do Splita nije moglo od dima iz željezare i cementara, pa nisu vidjeli. Ako nisu vidjeli nije se ni zbilo pa nisu ni regirali. Previše su gledali u nebo tj. u oblake a oblaci nisu ništa drugo nego magla koju još uvijek pokušavaju prodati.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9097)

  Zna Lijepa naša malo dignu glavu pa kap donacija ide kniga, pa kap donacija pokroviteljstvo nad ovim i onim. Lijepa naša i istina i vjera ili čovjekoljublje ne idu zajedno.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara