PREDSTAVLJANJE KNJIGA I KONCERT GRUPE HAKUNA MATATA
U sklopu “Mjeseca hrvatske knjige 2015”, Gradska knjižnica Kaštela organizira književno-glazbeni susret s Krešimirom Mišakom.

Tribina i predstavljanje knjiga Krešimira Mišaka održat će se u subotu, 24. listopada u 18.00 sati u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, nakon čega će druženje s Mišakom i njegovom rock grupom Hakuna Matata biti nastavljeno u 21.15 sati u Kaštel Sućurcu, u Caffe baru The Best (nasuprot odjela Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Sućurcu).

Krešimir Mišak – novinar, književnik i rock-glazbenik, najpoznatiji je široj javnosti kao urednik i voditelj kultne HRT-ove emisije “Na rubu znanosti”, a pored toga je i nagrađivani pisac znanstvene fantastike, te autor brojnih knjiga koje se stalno nalaze pri vrhu top ljestvica, a čija tematika zadire u područje teorija zavjera, misterioznosti, znanstveno (ne) objašnjivih pojava i sl.


Krešimir Mišak

Dođite u subotu, 24. listopada u 18.00 sati u dvorac Vitturi u Kaštel Lukšiću i saznajte o čemu to sve Krešimir Mišak piše u svojim knjigama, a nakon toga u 21.15 dođite u Kaštel Sućurac i saznajte o čemu pjeva Krešimir Mišak u pjesmama rock grupe “Hakuna Matata”.

Inače, zagrebačka rock skupina Hakuna Matata ovom prilikom po prvi put gostuje u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a njihove pjesme (većinu tekstova potpisuje Krešimir Mišak) mogu se  opisati kao srdačne, simpatične, vesele i neopterećene skladbe, koje će vas “na prvi stih i prvi akord” osvojiti, razveseliti, opustiti i odmoriti, ali i vratiti u ne tako davna vremena “Novog vala”.

Dođite i provedite zajedno s nama zanimljivu književno-glazbenu večer s Krešimirom Mišakom u Kaštelima.

Ulaz je slobodan!


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_3107)

  alieni napadju u subotu u vituria :D:D:D:D

  oko 3 godina prije
 • gost 9011 (Gost_1303)

  mišakove emisije su gledane a ima ih i za zamislit se.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3171)

  A tek u kaficu sta se sprema...

  oko 3 godina prije
 • (Gost_96)

  Najmanje tisucu ljudi je bilo u dvorcu..podrzimo ovaj projekt sucurce u kaficu i odazovite se u duplom broju na hvalu nase sucuranke Renate,koja je ovo sve priredila....palac gore i za nju..

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara