PROMOCIJA PRVAKA - DODJELA NAGRADE „FAUST VRANČIĆ“
Manifestacija pod nazivom „Promocija prvaka“, koju je organizirala Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta,  održana nedavno u Zagrebu, u zgradi MZOS-a.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove je godine dodijelila nagrade „Faust Vrančić“ učenicama i učenicima za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima u strukovnim disciplinama, odnosno priznanje za postignuto jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima, smotrama, izložbama i sl. te zahvalnice njihovim mentorima i mentoricama za postignute izvrsne rezultate u pripremanju učenika za sudjelovanje na spomenutim događanjima tijekom školske godine 2014./2015.

Svečanoj dodjeli nazočio je i prof. dr. sc. Vedran Mornar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, koji je, uz Milu Živčića, ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, dodijelio nagrade prvacima.

Među nagrađenima je i učenica Srednje škole Braća Radić iz Kaštela, Gloria Banić, tehničar nutricionist, pobjednica u natjecateljskoj disciplini Nutri-vita 2015. Za natjecanje ju je pripremala mentorica  Petrana Pupić, dipl. ing. prehrambene tehnologije-nutricionist.

Gloria je četvrta učenica škole Braća Rad koja je osvojila nagradu „Faust Vrančić“ u istoj disciplini. Prije nje to su bile Sanja Ćaleta, Ana Gelo i Magdalena Šurkić-Andrić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_5173)

  Bravo Gloria!
  Iskrene čestitke učenici i profesorici!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3115)

  Bravo

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3115)

  Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4110)

  JEL KO DA KOJU KUNU?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7208)

  Čestitke!!!

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara