VRIJEDNE RUKE KAŠTELANA
Brce u Kaštel Kambelovcu u nedjeljno prijepodne bilo je u znaku boja, mirisa i okusa jeseni, na dvadesetak štandova na kojima su odgojno-obrazovne ustanove, udruge i pojedinci prezentirali plodove zemlje.

Dakako, riječ je bila o novoj kaštelanskoj manifestaciji pod nazivom „Jesen u Kaštelima“, kojom je Turistička zajednica grada Kaštela objedinila sajam plodova zemlje, Dane kruha i promociju proizvoda vrijednih ruku svojih građana.

- Našem pozivu odazvale su se kaštelanske škole, gradski i privatni vrtići, udruga tjelesnih invalida, udruga Katarina Zrinski, umirovljenici iz Lažana, dječji dom Miljenko i Dobrila, kovačija Bašo predstavila je cijelu paletu svojih proizvoda kojima se težaci služe u polju, došli su nam i iz udruge Kaštelanski crljenak, predstavnici nekoliko obiteljskih gospodarstava i drugi, a sa sobom su donijeli kruh i proizvode od brašna, kako slatke tako i slane, vina, likere, rakije, voće, povrće. kao i suvenire i slično – kazala nam je Nada Maršić, direktorica Turističke zajednice.

Uz izlagače, na manifestaciji su se našli i članovi udruge ljubitelja konja, koji su cijelo prijepodne bili na raspolaganju najmlađim gostima, pruživši im mogućnost da se u kočijama provezu centrom Kambelovca.

Svi koji su ovog jutra pristigli na kambelovsko brce imali su priliku kušati sve ponuđeno na štandovima, ali i uživati u prigodnom programu u kojem su sudjelovali učenici škole Bijaći, KUD Ante Zaninović, članovi KUD-a Karol Woytila, Kaštelanske mažoretkinje te klapa Meštrovice.


KOMENTARI:

Stari Komentari (11)

 • (Gost_8187)

  Super predivno događanje na Brcu u Kambelovcu, kako je lijepo viditi mlade i djecu koja se vesele što su učestovali u pripremi i izlaganju svojih proizvoda sa svojim nastvnicima i profesorima. Što je ljepše od dječije radosti i smijeha u ovim tmurnim vremenima.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8107)

  Kako niste slikali Maricu i Tonca (zaninovic vlasti) :p

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1289)

  Bitno da su bili AFZ tj.hadezejke okupljene u neku udrugu,koja cica pineze iz drzavnog proracuna.A rugaju se komunjarama,a isti su ka i oni

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9221)

  Bez šušta i gušta!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4108)

  Otužno!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3964)

  jeli bilo kotonjade, marmelade od maginja i od grožđa, mendulata i bobići

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6578)

  Ko je Ceca na zadnjoj slici?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8185)

  To je nasa ceca prava :D

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8198)

  Moglo se promovirati malo i pekarnice, lako se kitit "..."!

  oko 3 godina prije
 • vb (Gost_7172)

  Nema veze sta se ravnateljica uvukla u jeans petnaestogodisnjakinje, ali da nije stavila ni jednog ucenika/ucenicu za stand, nego samo svoj poslusnike, sramota!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9714)

  Jake su nam ravnateljice .Jedna u đinsu a druga ceca .Selo moje .

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara