SRIJEDA U VITTURIJU
Predstavljanje knjige „Obitelj svetište i radost života“dr. Danijele De Micheli Vitturi održat će se u srijedu, 7. listopada, s početkom u 19.30 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela.

Knjigu će predstaviti don Ante Mateljan, p. Mijo Nikić-SI, Mate Šimundić, prof. i Danijela De Micheli Vitturi.
„Obitelj svetište i radost života“ Danijele De Micheli Vitturi, doktorice medicine, pjesnikinje, urednice radio emisije, majke osmero djece i volonterke u savjetovalištu za obitelj u Splitu -zbirka je vrijednih i zanimljivih, a prije svega poučnih članaka objavljenih u listu Marija od 2010. do 2014. godine o temama iz obiteljskog i bračnog života.

Danijela De Micheli Vitturi autorica je mnoštva radova objavljivanih u Glasniku HKLD-a, Obnovljenom životu, Jordanu, Hrvatskim obzorjima, Bračkoj crkvi, Gospi sinjskoj, Glasilu Fra Rafo Kalinić, Mariji, Glasniku SiM, zbornicima simpozija itd., a do sada joj je objavljena knjiga "Križni put Gospodina našega Isusa Krista" u izdanju Matice hrvatske 2011. godine, opremljena likovnim radovima Josipa Botterija Dinija.

Predstavljanje knjige „Obitelj svetište i radost života“ Gradska knjižnica Kaštela organizira u povoduDana hrvatske neovisnosti, pa će cijelo događanje biti upotpunjeno autoričinim domoljubnim stihovima i nastupom Vokalno instrumentalnog sastava Darovi Duha.


KOMENTARI:

Stari Komentari (28)

 • (Gost_9179)

  gospođi se divin da svugdi dospije.8 dice ... da je samo bičve pokupit po kući ima šta radit.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1240)

  Ko organizira ovo sve majke mi mile da zivimo u Vatikanu nebi bilo ovoliko toga

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9179)

  neš ti vatikana prema nama.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6530)

  Odgovara: # 376468

  ma i njoj dan traje 24 sata, tako da je "stiže sve sama" suvišan komentar .

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3130)

  Ja se pitan kad nasa Renata uspije izmislit sve ove akcije i manifestacije...nebi da zena radi od 0 do 24...haha

  oko 3 godina prije
 • gost (Gost_2181)

  Gospođu Danijelu poznajem osobno i znam da nikad nije imala pomočnicu Pomagala joj je pok svekrva kao servis baka kao i svima a djeca su tako divna i uvijek su se brinuli jedno o drugom i međusobno se pomagali Sai d su to već odrasli ljudi i Danijela ima volje za rad

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3928)

  pa ipak ide u svoj dvorac, zašto da ne

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6182)

  Gospođa Danijela pravi je primjer majke, liječnice, žene i vjernice! Bravo!
  Losi komentari samo su pokazatelji koliko ste u biti dobri :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9179)

  čitajuč koliko gospođa stvara, radi i kuda je sve ima, dobila sam komplekse. mislim da ima tu i pretjerivanja. ne može se na sto strana. može, ali na uštrb nečega. očekivala sam da kao liječnica je tačna i savjesna ali naišla sam na ovo;
  Komentirani doktor: Danijela De Micheli-Vitturi
  04. Lipanj, 2014. u 16:59 satiGodel Svaki odlazak kod doktorice Micheli-Vitturi za mene predstavlja zivciranje. Ili doktorica kasni na posao (bez pardona i vise od ure, a ponekad zbog hitnih osobnih razloga ne dodje uopce, pa sestra brzo trazi zamjenu) ili kasni s pauze (uvijek pod istom isprikom kako je obavljala kucne posjete) ili pak tijekom radnog vremena u svojoj ambulanti obavlja privatne posjete, dok se njena cekaonica puni bijesnim pacijentima. Zanima me, sta u njenom slucaju rade inspekcije, jer nikako ne mogu vjerovati da se na to nitko nije zalio

  oko 3 godina prije
 • gost (Gost_2151)

  A nije ni po pitanju familije revna. Dok ona i muž idu po pustim hodočašćima dica ostaju doma bez nadzora (nisu sva dica odrasla). Nije to baš tako sve divno. Najlakše visit po crkvi, a ostalo će doć s nebesa.

  oko 3 godina prije
 • gost (Gost_9094)

  A ti lipo promini likara pa se nećeš nervirat Na koncu šta ste se uvatili njenog privatnog života ako njoj i njenomĐovanu tako odgovara tko ste vi da im sudite

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6182)

  Nesto najodvratnije sta san vidija je ovaj komentar gosta 9179! Zar ti imas toliko slobodnog vremena da cackas po necijem privatnom zivotu? Kako bi bilo da svak svacije sporko rublje vadi?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7243)

  Ne gren u likara koji je infiša u viru ka ona ili politiku ka Ilko. Oni nimaju vrimena bavit se pyzdarijama: medicinom i pacijentima.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5465)

  "Nesto najodvratnije sta san vidija je ovaj komentar gosta 9179! Zar ti imas toliko slobodnog vremena da cackas po necijem privatnom zivotu? Kako bi bilo da svak svacije sporko rublje vadi?"

  Haha! Licemjerno, a kako ti imaš vrimena po forumima komentirat?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5465)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9119)

  gost (Gost_9094)

  A ti lipo promini likara pa se nećeš nervirat Na koncu šta ste se uvatili njenog privatnog života ako njoj i njenomĐovanu tako odgovara tko ste vi da im sudite

  mi smo oni kojima dajete ovakve tekstove pune hvalospjeva o njezinom životu i radu. tako nam servirate i uspješne političare , književnike, domoljube ,a kad se malo začeprka po površini da bi se saznalo nešto više o njima onda se naiđe na svašta i budemo zadovoljni s onim kakvi smo.medicina je humano zanimanje i ako čovik tome pristupa ofrlje i po sistemu"lako će mo" onda to govori o karakteru osobe.vi sad nastavite falit jer ipak je gospođa " de"

  oko 3 godina prije
 • virhmeOd (Gost_4312)

  :) Starajte se, ne za jelo koje prolazi, nego za jelo koje ostaje za život vječni :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4515)

  A ludoga svita!

  oko 3 godina prije
 • gost (Gost_9094)

  Kakve ima veze šta je gospođa De Svatko rođenjem ili udajom dobiva prezima pa tako i dotićna Ona je udana u obitelj De Micheli Vitturi ako će Vam biti lakše neki su ćlanovi te obitelji i skinuli De Micheli i još jedna stver ona ne ide u svoj dvorac jer oni nemaju veze s dotićnima iz dvorca

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9119)

  ona ne ide u svoj dvorac jer oni nemaju veze s dotićnima iz dvorca

  e sad mi je puno lakše, a bilo bi mi još lakše ako ih država nije obeštetila

  oko 3 godina prije
 • gost (Gost_9094)

  Nije Svekar joj je bija trgovac imali su svoj dučan u Zadarskoj a svekrva iz obitelji Ivanišević i vratili im staru slobodnu jell ti lakše

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9119)

  da lakše, nemogu opisat;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5465)

  Neka jon adeza da 8 iljad euri samo neka stane maltretirat okolinu.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9220)

  Kako još nitko nije napisa koji broj postoli nosi. A osim toga nije napisano ni di je bila 91. i di su bili njezini a i od muža njegovi za vrime drugog svitskog rada. I koliko ima pokvarenih zubi. I koja su imena dice.
  Sram vas budi o čemu raspravjate.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1114)

  svaki tekst koji se objavi na portalu objavi se i radi komentara. neki pišu lipe komentare a neki loše. ovisi o tome šta ko zna i oće li pisat. ja da san čuja da je gospođa činila dobra djela siromašnim familijama ili bolesnoj dici ja bi to pisa. za gospođu nikad čuja nisan a kaštelanin san i ne interesira me kako ona tako i njezina familija pa i njezina dostignuća

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5758)

  Postoji li negdje popis kaštelanskih plemićkih obitelji? „Croatian Nobility Indeks“ je preopćenit, a stare knjige poput Duišinovog zbornika Plemstva u Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji iz 1938. ne pružaju dovoljno informacija za područje Kaštela. O plemićkim obiteljima s nekih naših otoka (Brač, Hvar,…) postoji relativno bogata arhivska građa.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6226)

  "stare knjige poput Duišinovog zbornika Plemstva u Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji iz 1938. ne pružaju dovoljno informacija za područje Kaštela."

  Zato jer ih puno i nema. Ne informacija, nego plemića: šaka jada. Ne zabboravimo da se južno od Karlovca nije odigravala povijest kao sjeverno di je feudalizam i plemstvo jačalo. U Dalmaciji se skoro i priskočilo feudalizam.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1158)

  kako nema ,a plemeniti zlatanić?

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara