U DJEČJEM ODJELU GKK U KAŠTEL STAROM
Prva besplatna radionica stripa Gaturro za mlađe članove GKK održat će se u ponedjeljak, 05. listopada u vremenu od 14 do 15.30 sati u Dječjem odjelu GKK u Kaštel Starom, dok će se druga radionica održati u petak, 09. listopada u vremenu od 09 do 10.30 sati u Odjelu GKK u Kaštel Sućurcu.

Gaturro je osvojio dječja srca diljem svijeta, a napokon je stigao i u Hrvatsku! Strip-serijal Gaturro niz je skečeva o mačku Gaturru koji živi s četveročlanom obitelji, ide u školu i neprestano pokušava osvojiti srce mačke Agathe, koja ga stalno odbija. Umiljat, nestašan, duhovit i pametan, mačak Gaturro idealan je prijatelj svakog djeteta!

Gradska knjižnica Kaštela poziva djecu od 7 do 13 godina u Gradsku knjižnicu Kaštela na besplatnu radionicu crtanja stripa. Dođite na predstavljanje stripa Gaturro, naučite sve o stripu i stvorite vlastiti strip!

Zbog ograničenog broja sudionika, potrebno je najaviti dolazak na brojeve telefona:
Odjel GKK u Kaštel Sućurcu: 226 001
Dječji odjel GKK u Kaštel Starom: 230 172


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_8101)

    dali GKK u Kaštelima ima kakve radionice za starije osobe. likovne radionice, informatičke radionice, medicinsku gimnastiku ,rekreativnu gimnastiku ,a da to opet ne bude skupo

    oko 3 godina prije
  • (Gost_9176)

    Tako je! Nešto i za nas srednje dobi.Ništa --grad slučaja smo,

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara