POSJETITE NAPUŠTENE LJUBIMCE
Međunarodni Dan zaštite životinja obilježit će se i u skloništu za napuštene životinje u Kaštel Sućurcu, gdje će se u nedjelju, 4. listopada, održati Dan otvorenih vrata.

U kaštelanskom skloništu, koje se nalazi uz magistralu u Kaštel Sućurcu, uz Dan zaštite životinja obilježit će se i prva godišnjica djelovanja.

Tom prilikom svi zainteresirani, u vremenu od 12 do 15 sati, mogu posjetiti azil, upoznati se s radom azila i družiti se s napuštenim životinjama koje su svoj privremeni dom našle upravu u ovom skloništu u Kaštelima.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_2143)

    Trebalo bi otvoriti i ono, kako li se zove, za pse, kao u crtićima kad psi bježe od onih ljudi s mrežicama pa ih ulove i utrpaju u kavez. Toliko ima slobodnih pasa po ulicama, seru i ujedaju ljude. Svaka čast azilu, ali moram pripomenuti i ovo stanje na našim ulicama koje zahtjeva nekakve reakcije za dobro svih nas i čistoće naših cipela.

    oko 3 godina prije
  • (Gost_5214)

    Malo će oni popušit: kako su dobili uporabnu i radnu dozvolu u mješovitoj zoni bez pristanka susjeda međašnjika? Poznajen komšiluk i neka se polako kupu ća.

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara