AKTIVNA TREĆA ŽIVOTNA DOB
U sklopu projekta „Uz mlade i starenje je lakše“, udruga Sv. Jeronim petu godinu za redom organizirala je obilježavanje međunarodnog Dana starijih osoba, u kojima su sudjelovali Kaštelani treće životne dobi.

Tako je za sve zainteresirane starije osobe u Dnevnom boravku u Kaštel Gomilici, bila organizirana akcija mjerenja tlaka, šećera u krvi te indeksa tjelesne mase, koje je proveo nastavni zavod za javno zdravstvo SD županije.
Obilježavanju ovog dana pridružili su se i najmlađi iz dramske sekcije udruge Sv. Jeronim i KUD-a Karol Woytila, koji su izveli igrokaz “Četiri godišnja doba” te recital “Bužica mog djetinjstva”.

Proslava u Dnevnom boravku protekla je u zajedničkom druženju, smijehu i pozornom igranju tombole, nakon koje su neki od korisnika kući otišli sa zanimljivim nagradama. 

Svoju centralnu proslavu umirovljenici i ostale starije osobe imali su u restoranu  Stari dvor, gdje nije nedostajalo pjesme, smijeha, plesa i ostale zabave, a organizator te večeri bila je udruga umirovljenika Lažani, Slavljenicima su se pridružili i njihovi prijatelji, među njima umirovljenici iz Splita i Solina, članovi Udruge tjelesnih invalida, udruge Srce za srce, kao i dogradonačelnik Zoran Bonacin i pročelnica Sandra Zokić.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara