MALO ZABAVE PA NA IZLET
Udruga umirovljenika Lažani iz Kaštel Kambelovca u suradnji s Udrugom tjelesnih invalida Kaštela, te udrugama Sveti Jeronim i "Srce za srce", u četvrtak, 1. listopada, od 20 sati,  organizira večeru uz glazbu uživo u restoranu Stari dvor u Kaštel Starom.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovoj, kako su najavili, veseloj i rasplesanoj večeri, mogu se prijaviti do 25. rujna.

Isto tako, udruga Lažani" u listopadu će organizirati i dvodnevni izlet u Cavrat na Susret umirovljenika Dalmacije, koji se održava od  23. do 25. listopada, a za ovaj izlet prijave će se primati do 1. listopada. 

Prijave se mogu izvršiti pozivom na kontakt telefon 220-770 i mobitel 098/187-4631, a pozivom na iste telefone mogu se dobiti i sve dodatne informacije.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_1148)

  Bravo predsjednice !

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9114)

  Koji su to trošak ti penzioneri=====

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6317)

  Sram te bilo da kazes koji trosak a dok su radli i izgradjivali nisu bili trosak. Sve placaju sami od crkavice koju imaju. Dabog da da i ti ostaris pa da cujes kad budu i tebe vridjali, sram te i stid bilo reka je Izet.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3207)

  (Gost_9114)

  Koji su to trošak ti penzioneri=====

  i jesu. to su oni koji su došli iz argentine pa in se dala penzija za zasluge u 2 svj. ratu i ovom. oni su nas naučili kako se voli i brani domovina.pobigni vanka i pjesmice pjevaj o domovini

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara