RJEŠAVA SE PROBLEM NAKUPLJANJA VODE
Ako je suditi prema radovima koji se u ovom trenutku izvode na cesti koja od stare Kaštelanske ceste vodi prema trgovačkim centrima Pevec i Emmezeta, scene s fotografija koje smo objavili prije nekoliko mjeseci, više se ne bi trebale događati.

Naime, prije nekoliko mjeseci upozorili smo na problem koji stvaraju velike količine vode koje se, za vrijeme kiše, nakupe na dijelu te sporedne ceste u blizini spoja s obližnjom prugom. Ta voda stvarala je probleme vozačima, ali posebno pješacima koji su se morali penjati na ne baš nizak obližnji zid s ogradom ili stopirati poneko vozilo, kako bi prešli tih nekoliko metara.


Iz arhive

Iz Grada, u čijoj je nadležnosti održavanje te ceste, tada nije bilo posebne reakcije, pa smo im prije desetak dana, a nakon višednevnih kiša i ponovnog pojavljivanja istog problema, uputili pitanje hoće li i što poduzeti.

- Na tom području bio je napravljen upojni bunar koji je sada zasićen. Tražimo kvalitetnije tehničko rješenje problema i nastojat ćemo ga uskoro riješiti - kazala nam je prije nekoliko dana pročelnica Marija Pelivan, koja je nagllasila kako su taj problem, prema dogovoru, još pri izgradnji trebali riješiti investitori, a kako znamo prvi su tu nikli centri Emmezetta i nekadašnji Bricostore.

 

Već nekoliko dana nakon ovog odgovora pročelnice, na to problematično područje izašli su radnici i počelo se s rješavanjem situacije.

- U ovom trenutku vrši se sanacija oštećenog dijela prometnice i korekcija nivelete ceste na mjestu gdje je ležala voda koja je ometala prolaz vozačima i pješacima - kratko nas je informirala pročelnica Pelivan.


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_6204)

  A gdje će voda?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9241)

  Na susjednu parcelu

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5245)

  glavna cesta do emezete je suha i njom se uvik moglo vozit bez problema.

  oko 2 godina prije
 • bazen (Gost_127)

  Tek treba vidjeti kad padne kiša hoće li biti "bazena" ili neće, i do sada izvođači su tvrdili kako je sve u redu do "prve kiše":p

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2193)

  A šta je sa pristupnim putevima nižeg ranga koji se nepropisno i prije i sada na novu dionicu državne ceste D8 nepropisno spajaju na način da voda ide na magistralu? Al smo zaboravili koliko ih je na staroj Sirobuji poginilo u krivini kad bi iz plastenika tekla voda niz poljski put na glavnu cestu, pa sve smrzlo?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7102)

  ostavite da jema vode,ono je bilo dobro,bar bi sapra sol sa auta kad poplima riva

  oko 2 godina prije
 • (Gost_228)

  Najprioritetnije je rješit stranom gazdi pristup i to rezervni!!!
  Jel sad vidite stoko sitnog zuba zašto se komunalije tribalo naplaćivat parcijalno i kako kome,>onome kome se dovedu i to po prihvačenom troškovniku, od strane onog kome se nešto dovodi i naplaćuje???
  EEE, al tako se nemože puno ukrast!!!

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara