EDUKACIJA TURISTIČKE ZAJEDNICE KAŠTELA
Povodom Svjetskog dana turizma, TZ Kaštela u suradnji sa Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Splitu organiziraju dodatnu edukaciju za obiteljske iznajmljivače. Planirana su tri besplatna modula edukacije koja će se u periodu od 30. rujna do 18. studenog 2015. održavati u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Digitalno oglašavanje i društvene mreže prvi je modul edukacije koja će se održati 30. rujna u 17 sati. Prijavite se na slijedećem LINKU

Povlačenja financijskih sredstava iz Europskih strukturnih fondova. Znate li što Vi iz ovoga možete dobiti? Jeste li spremni za proces kada se počnu otvarati natječaji? To su samo neka pitanja o kojima će se govoriti na drugom  modulu edukacije pod nazivom Financiranje investicija, EU fondovi i načini smanjivanja troškova“ planiran je 11. Studenog u 17 sati.

Prijavite se na slijedećem LINKU

Kako se prezentirati, kako odabrati promotivne alate u „šumi“ koja se nudi u virtualnom prostoru, kako se ponašati, što ponuditi gostu, zašto gost uopće i bira određeni smještaj,kako poboljšati komunikacije te uređenje apartmana i okućnica treća je tema o kojoj će se govoriti 18. studenog u 17 sati.

Prijavite se na slijedećem LINKU

Ukoliko imate problema s on-line prijavom, možete se prijaviti i telefonskim pozivom u ured TZ Kaštela na broj telefona (021) 227 933


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara