ZAVIDNI USPJESI U ČEŠKOJ
Članice Kaštelanskih Mažoretkinja i Twirling kluba Kaštela vratile su se iz Češke gdje su ovoga vikenda imali zapažene nastupe i ostvarile odlične rezultate na natjecanjima. U dvodnevnom programu nastupa u Češkim gradovima Karlovy Vary i Ostrovu nastupale su na Europskom Twirling kupu i Međunarodnom festivalu puhačkih orgestara i mažoretkinja, te na natjecanju mažoretkinja Ostrovski Pohar.

U subotu, 29. kolovoza, u Karlovym Varyma održan je Europski Twirling Kup na kojem su Kaštelanke:
- Anđela Cvijović  osvojila srebrenu medalju u kategoriji kadeti-solo 1 štap,
- Tina Puškarić, osvojila srebro u kategoriji Rhytmic Twirl i Zlato u kategoriji Strut.tx –kadeti.

Istovremeno su njihove kolegice Kaštelanske Mažoretkinje nastupale na drugom kraju grada Karlovy Vary u defileu dugom 3km u društvu Puhačkih orkestara i mažoretkinja iz Poljske, Austrije, Italije i Njemačke. Na čelu defilea su ponosno pronijele Hrvatsku zastavu kroz glavnu Promenadu i Colonadu Karlovy Vary te na glavnoj Colonadi otplesale koreografije koje su pripremile, na opće oduševljenje prisutne publike koja ih je toplo dočekala i pljeskom i fotografiranjem željela zadržati. Istu večer su domaćini priredili Gala večer nastupa mažoretkinja i puhača u poznatom Grandhotelu Pupp, u kojem se između ostalog održava dodjela prestižnih filmskih nagrada filmskog festivala Karlovy Vary. Kaštelanske Mažoretkinje su na taj način osjetile dašak glamura i bile oduševljene tretmanom koji je rezerviran za filmske zvijezde.

U nedjelju 30. kolovoza, Kaštelanske Mažoretkinje su u jutarnjim satima nastupile ispred Hotela Thermal i sjedišta Češke televizije na glavnom trgu Karlovy Vary.
U poslijepodnevnim satima su stigle u grad Osrov na natjecanje Osrovski Pohar. Na tom natjecanju su osvojile srebreni pehar u kategoriji djeca, srebreni pehar u kategoriji juniori te zlatni GRANDPRIX Ostrovski pehar kao najbolja koreografija cijeloga natjecanja. Grandprix su uzele Kaštelanske kadetkinje na koreografiju uz zvuke sambe.

Zadovoljne i ponosne svojim nastupima u Češkoj Kaštelanske Mažoretkinje pod vodstvom svojih trenerica Ivone Bašić i Alene Rako okreću se treninzima i pripremama za predstojeće Europsko prvenstvo u Mažoret plesu koje se održava početkom listopada u Italiji.
Uz puno rada i treninga nadaju se također dobrim rezultatima.

Napominjemo da kroz mjesec rujan Kaštelanske mažoretkinje vrše upise novih članova. Stoga pozivamo sve zainteresirane roditelje da im se jave. Prvih mjesec dana treninga je za sve koji žele gratis. Dođite i priuštite svojoj djeci kvalitetno treniranje i druženje.


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_4106)

  Bravo cureee ;) ;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6117)

  BRAVO :):)

  oko 3 godina prije
 • ja (Gost_3583)

  Bravo cure samo tako nastavite :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9094)

  Uvik ste zlatne svaka cast

  oko 3 godina prije
 • Ja glavni (Gost_761)

  Svaka cast,gazite Korak,osvajate zlata,zasluzeno je ;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_107)

  Bravo! :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_209)

  Čestitam! :)

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara