NATJEČAJ ZA STUDENTSKI POSAO
Udruga maslinara Kaštela “Mastrinka” planira na period duzi od 6 mjeseci zaposliti jednu do dvije osobe za administraciju tekućih projekata Maslinske žurnate i Ured za maslinare. Rijec je o angažmanu od 8 sati tjedno, od čega rad u udruzi čini 4 sata i 4 sata rad od kuće.

Radno opterećenje može varirati od mjeseca do mjeseca, pri čemu se plaća vodi sukladno stvarno odrađenim satima i dogovorenoj satnici.

Prijave se primaju putem e-mail-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do zaključno sa 26.8.2015.

Prijava mora sadržavati:
- Ime i prezime kandidata
- Kontakt informacije (broj telefona/mobitela i e-mail)
- Naziv fakulteta i nastavnog smjera koji pohađa
- Tip nastavnog smjera (dodiplomski / diplomski / stručni studij)
- Tip studiranja (redovni / izvanredni studij)

Intervju/testiranje sa potencijalnim kandidatima će se obaviti 28.8.2015. gdje će mjesto i vrijeme još biti naknadno utvrđeno.
Poslovi koji se obavljaju su administrativne prirode a sastoje se od: sastavljanje zapisnika i ostalih dokumenata, komunikacija za vanjskim dionicima (JLS, udruge, OPG-ovi, tvrtke), skeniranje, fotokopiranje, slanje poziva i dopisa, sudjelovanje u nabavi roba i usluga, upravljanje projektnom dokumentacijom, promidžba projektnih rezultata (slanje newslettera, promidžba na info-pultu, letci, plakati), operativno provođenje ostalih administrativnih zadataka u skladu sa stručnom spremom i zahtjevima projekta.

Prijavnica se može preuzeti OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj (Gost_209)

    mogu i ja?

    oko 3 godina prije
  • (Gost_8143)

    Mozes ..

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara