KLAPSKA VEČER IZ KAŠTEL KAMBELOVCA
Svi ljubitelji popularne klapske pisme koji ove godine nisu mogli prisustvovati Kaštelanskom điru održanom ovog ljeta u Kaštel Kambelovcu, snimku večeri mogu pogledati na programu CMC televizije u nedjelju, 23. kolovoza, sa početkom u 21 sat.

Kaštel Kambelovac već gotovo dva desetljeća domaćin je sjajnim klapama koje na osobit način pridonose snazi klapske pjesme, posebnim obradama popularnih pjesama. U sklopu Večeri dalomatinske pise - Kaštela 2015. održan je 19. srpnja u Kaštel Kambelovcu Kaštelanski đir - klape pivaju pop. Na večeri klapskih obrada poznatih skladbi nastupilo je sedamnaest klapa koje možete pogledati i poslušati u nedjeljnom TV prijenosu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • Nasljednica (Gost_3469)

    Postovani urednice ili urednice ovog super portala, znam da se moze potkrasti greska u dan, dva......ali u mjesec dana, nevjerovatno . Poveselila sam se s nadom da fu na svom blogu objaviti ovu divnu festivalsku Vecer, kad ono, dolazim iz Omisa i .......proplakat ce srceeee moruuuu svooooom....... i Marko i Maslina i gotovoooooo. Bas sam tuzna..... al obavijestit cu i Scardonu i CMC o ovoj velikoj gresci i zamolit da reoriziraju, jer mislim da ljudi nidu znali. A jos i Hajduk igra.... a tek Sibenske veceri zavrsile......tko je pogrijesio ..... u rujnu nema nedjelje 23 !! Eto, ja sam zakazala, jer nisam poslala upit Scardoni i CMC , ko je falija , vi ili oni !? Steta, velika steta! Pripazite na dane i datume. Hvala unaprid.

    oko 3 godina prije
  • Nasljednica (Gost_3469)

    Hahahaaaa nu gresaka, kvragu i tablet i sitna slova.....ko da sam pijana , a ja tuzna...... uh.......:)

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara