PRIJAVE DO 20. KOLOVOZA
U svrhu povećanja interesa mladih osoba za poduzetništvo u sektoru ekološke poljoprivrede, kroz projekt Ekobiz, organizira se 10-dnevna edukacija o proizvodnji i preradi ekoloških proizvoda, distribuciji, certifikaciji, nadzoru i poslovanju ekološkog poljoprivrednog gospodarstva.

Edukacija je planirana za 25 polaznika, koji će uz edukaciju, sudjelovati i na studijskom putovanju u Emiliu Romagnu , koja uključuje IFOAM AgriBioMediterraneo radionice u Vignoli, posjet uspješnim talijanskim ekološkim gospodarstvima u okolici Vignole i Modene te posjet najvećem talijanskom sajmu ekološke hrane SANA 2015.

Za edukaciju se mogu prijaviti svi zainteresirani za ovu vrstu poduzetništva do 40 godina starosti, koji u posjedu imaju poljoprivredne resurse.

Ovaj projekt je u potpunosti financiran iz sredstava Europskog socijalnog fonda, a odabrani sudionici sudjeluju bez naknade.

Projektni partneri su javna ustanova RERA SD, Grad Split, udruga Zdravi grad, Grad Trilj, Grad Kaštela, općina Nerežišća i općina Pučišće.

Svi zainteresirani trebaju poslati kratko motivacijsko pismo, životopis i opis obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a krajnji rok prijave je 20. kolovoza 2015. godine.

Prijavni obrazac možete skinuti OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara