KONCERT NA BRCU
Baš kao što je svoju glazbenu karijeru započeo hitom „Getanin“, kojim je osvojio publiku ali i stručni žiri na Melodijama Hrvatskog Jadrana prije više od dvadeset godina, Hari Rončević i sinoćnji je koncert na staroseljskom brcu otvorio upravo tom pjesmom kojom je i našao put do svoje publike. A prepuno brce, samo je još jednom potvrdilo da vjerne obožavatelje, koji su puna dva sata pjevali zajedno s njim, ima i u Kaštelima.

Taktovi romantičnih balada, ali i nešto življi i „buntovniji“ zvuci kojima je ovaj naš poznati kantautor utirao svoj glazbeni put, preplavili su tako i okolne kale i štrade, dodatno ugrijavši i onako prevruću ljetnu večer.

U organizaciji Grada Kaštela, a u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta, ovaj Kaštelanin/Splićanin sa zagrebačkom adresom, publici se tako u pratnji banda, predstavio dijelom svog bogatog repertoara, u kojem posebno mjesto zauzimaju upravo balade te autorske pjesme.

Zaljubljenici u stil i glazbeni izričaj kojega Hari njeguje, ali i brojni turisti koje je privukla svirka u živo i dobre vibracije, tako su osim u ponekom stranom hitu, poput „Wish you were here“, imali priliku uživati u izvedbama nekih od njegovih najpopularnijih pjesama, koje je napisao za sebe ali i svoje glazbene kolege, kao što su „Još ne znam kud s tobom“, „Moj lipi anđele“, „Moje si more“, „I sve dok dišem“,“ Kome ćeš sad“,“ Ako voliš me“, „Kampanel moje ljubavi“ te brojnim drugima.

A osim publike, u ovoj je večeri, moglo se jasno vidjeti, a i čuti, uživao i sam Hari, koji se nekoliko puta tijekom večeri prisjećao trenutaka koji ga vežu upravo uz ovo brce, ali i drage ljude, Kaštelane.

Foto: Edo Ivče


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • Kontra cajki (Gost_4094)

  Daleko najbolji događaj ovoga lita u Kaštilima.Fala Hari na lipoj pismi,predivnoj večeri i nadan se,da će ovo postati tradicionalno svakega lita

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5113)

  Savjet organizatorima: Maknite ća stolice, suvišne su..! Hari - i pisme i humor , sve 5!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3224)

  Tako je. Harijev koncert nije tip koncerta sa stolicama.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1130)

  Hari je odličan, nadamo se dogodine opet lijepoj glazbi uživo. Možda uz štand s malo alkohola. :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7407)

  Rock and roll Hari

  oko 2 godina prije
 • dijana (Gost_8572)

  Šteta sto sam to propustila..nigdje najave da ce pjevati,a nažalost kad sve prode svi se raspišu kako je bilo lipo..bas sam Žalosna

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3233)

  Ajmo 1ednu veselu od harija..
  :p

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6222)

  Goste 3233, nemaš ti pojma!

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara