IZVRSNO DRUŽENJE NA LUKŠIĆKOM PORTU
Nastupom zadarskog hip hop-ska-reggae benda Postolar Tripper završile su 5. jubilarne Kaštelanske rock večeri. U dvije večeri okupilo se preko tisuću ljudi uz nastup sedam bendova, a zaključak je da želja udruge Trokut mladih Kaštela za promocijom rock kulture u gradu čiji se ljetni društveni život svodi na ribarske fešte ima smisla, važnosti i da itekako nailazi na plodno tlo.

Prva večer održana je 07. kolovoza na plaži pored Lovačkog doma u Kaštel Lukšiću. I mladi i stari, koji su dupkom ispunili plažu, guštali su u nastupima već poznatog im Merkura te novih mladih rock snaga Go Lilly i La Volpe koji su svojim energičnim nastupima, obradama i autorskim pjesmama, napravili sjajnu atmosferu tako da nitko nije mario za grmljavinu i poneku kap kiše koja je cijelu večer prijetila.

Drugu večer, 08. kolovoza, bina je premještena na lukšićki porat, a nakon malog kašnjenja prouzrokovanog tehničkim problemima večer je otvorio solinski bend Sila Nečista koji je Kaštelanima poznat od 3. K.R.V.-i. Solinjani su na sjajan način otvorili večer zabavljajući publiku svojim šaljivim pjesmama kao što je „Volim da se sportski oblačim“, u isto vrijeme imajući na sebi vojničke prsluke. Nakon njih nastupio je splitski Ultimatum, bend mnogima poznat s moto partyja koji je na sceni već 14 godina. Potom su se na binu popeli sve poznatiji riječki rockeri Manntra koji su publiku „nabrijali“ svojom glazbom koju karakterizira žestoki rock zvuk s elementima elektronske glazbe, etna i folka, a najveće oduševljenje izazvale su CMC senzacija „Kiša“ te obrada Prodigyjevog hita „Omen“. Vrhunac večeri i cijele 5. K. R.V.-i bio je zadarski bend Postolar Tripper. „Na rubu ponora“, „Nataša“, „Tužna priča o selu“ (poznata i kao „Koga, čega? Janjetine!“) samo su neki od brojnih hitova na koje je publika odgovorila tako da je to na kraju postao pravi interaktivni nastup uz zajedničko pjevanje, skakanje te neizostavni bis.

TMK zahvaljuje svima koji su ih podržavali ovih 5 godina, sponzorima: gradu Kaštela, županiji Splitsko-dalmatinskoj, tvornici Cemex, Zračnoj Luci Split kao i konobi Intrada koja je nahranila bendove te Lovačkom domu u Kaštel Lukšiću koji su im ustupili svoje prostorije. Zahvalili su i Portalu grada Kaštela te Nautic radiju Kaštela jer ih redovito prate kao i svima zainteresiranima koji ih prate u radu.

Hvala i bendovima koji su ih pratili kroz ovih 5 godina (Benny Lava, Merkur, Tvrtko Stijena Sekstet, Invictus, Continuum, Antibiotik, L'Kok, Revolted, Last Man Standing, Stimulans, Pero Deformero, Hangin' Village, Flying Head, Mjesni Odbor, Elemental, Janina, Mondo Kick, Dalmoši, Mesmera, Sila Nečista, Brkovi, Billie Joan, Film Noir, Velox, Miki Solus, M.O.R.T., Prevail, Mr. Wolf, Shewa, Ti Ritu Piri Pip, La Volpe, Go Lilly, Ultimatum, Manntra i Postolar Tripper.
Posebna zahvala upućena je i svim volonterima udruge Trokut mladih Kaštela koji već pet godina rade ogroman posao čistom snagom volje s motivacijom da promijene imidž sredine u kojoj žive.
Za kraj, zahvala ide i publici, ekipi koja je pokazatelj da Kaštela nisu samo pištolji i cajke te da u ovom gradu možda ima i neka nova, drugačija "KRV" od one koju smo navikli gledati u novinama kada se spomene naš grad.

A ako želiš biti dio K.R.V.-i ovog grada, priključi se (www.tmk.hr) i pomozi nam u stvaranju sredine koje se nećeš sramiti, poručili su mladi iz udruge Trokut mladih Kaštela.

Foto: P. Kakić, L. Ištuk


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

 • (Gost_3848)

  ja se pripa bit če krvi pa se boja doč

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6746)

  ja bija na velikoj gospi.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5216)

  A ča je lipo vidit onu mladu curu kako se belji i petaje roge.
  Mogli ste bar tu sliku neobjavit.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5976)

  Ti bi biće rađe neku staru kojoj taman ispada dentjera dok se belji? :D

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1190)

  A bora ti ja misla da če se to čut malo jače jedino san čuja milu kitića kako dere sa palacea...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5976)

  Odgovara: # 371309

  Je, razglas i tonac su bili koma... Uvik se sve svodi na onu o plaćanju i ruganju jbg.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8184)

  Dosadno. Bendovi losi.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1248)

  Los razglas, los tonac, inace ok

  oko 2 godina prije
 • ljubitelj (Gost_4239)

  Jel bila Krvava Meri?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6108)

  A odakle je bija tonac i razglas? Nije onaj od prosle godine..steta

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1795)

  Pored tolikih koncertnih atrakcija ka sta su two cellos, maksim mrvica, gibboni, doris itd. oni dovode neke anonimuse. Svasta. Di odlaze nasi novci??

  oko 2 godina prije
 • Ime i prezime (Gost_6183)

  goste 1795 uvati se ti organiziranja pa dovedi two cellos mrvicu i ostale..uostalom ima si neda kovačeva na brcu eto ti jedan šta nije anonimus :)
  uostalom nama mladima nisu anonimusi, a garant si i ti goste čuja ili zapiva bar kroz zajebanciju koga čega janjetine! a imaš cilo lito lipih koncerata u vitturiju npr vjerojatno nisi pohodija na nijedan jerbo je bitno samo pričat pričat pričat

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara