ZAHVALA BRANITELJIMA
Na adresu redakcije Portala grada Kaštela pristigle su čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana branitelja te 20. godišnjice akcije Oluja. Tko je uputio čestitke građanima pročitajte u nastavku.

- U znak sjećanja na sve one koji su dali živote za slobodnu i nezavisnu Hrvatsku, u čast i na ponos svih hrvatskih branitelja, članova obitelji poginulih i umrlih hrvatskih branitelja i svih hrvatskih domoljuba, kao i na sve one koji su na bilo koji način zaslužni što danas imamo slobodnu i nezavisnu Hrvatsku dostojanstveno i ponosno proslavimo ovaj veliki državni blagdan! Neka ovaj veliki dan u novijoj hrvatskoj povijesti bude proslavljen tiho i dostojanstveno, i u sjećanju na naše časne heroje i  velike pobjede.
U ime Udruge hrvatskih ratnih veterana Grada Kaštela  svim sugrađanima, hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih iskreno i od srca čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja te 20. obljetnicu VRO „Oluja“ – stoji u čestitki koju je potpisao predsjednik UHRV Kaštela, Ivan Bazina.

- Drage Kaštelanke i Kaštelani! Dragi branitelji!  Iskreno i od srca vam čestitamo 5. kolovoza, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.
Ponosni smo na velike pobjede izborene, u za Hrvatsku teškim vremenima, na dane kada su podnesene velike žrtve, i u kojima su iznikli istinski heroji Domovinskog rata.
Veliku zahvalnost treba iskazivati dnevno, ne samo riječima već i djelima. Zadaća svih nas je da svoje mjesto, grad i zemlju gradimo kao tolerantnu zajednicu, kao mjesto slobode, demokracije, pravednosti i solidarnosti.
To je način i put da krizu i probleme s kojima se suočavamo zajedno lakše rješavamo, da Hrvatska bude zemlja u kojoj je ugodno živjeti i u kojoj se rad i kreativnost prepoznaju i promiču kao istinske vrijednost. To je put za uspješnu i sretniju Hrvatsku – stoji u poruci kaštelanskog HSLS-a i njegovog predsjednika Branka Radačića.

- Svim građanima grada Kaštela čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti kao i Dan hrvatskih branitelja.
S ponosom nosimo u svojim srcima i vječno  se sjećajmo najvećeg blagdana Hrvatskog naroda – čestitka je Ilka Tranfića i Hrvatske Zore Kaštela.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara