TURNIR I DRUŽENJE BORACA
Stotinjak pripadnika različitih veteranskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata, okupilo se ove subote na Sokolani u Kaštel Sućurcu, kako bi zajedničkim druženjem obilježili nadolazeći Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Uz zajedničku trpezu te glazbu uživo, branitelji su na Sokolani bili od poslijepodnevnih do kasnih noćnih sati, a vrijeme su osim u druženju proveli i u odmjeravanju snaga na balotaškom zogu.

Na turniru, koji je organizirala UHRV-a grada Kaštela, sudjelovalo je 14 ekipa, iz Kaštela, Solina, Splita i Tomislavgrada, a svaku su sačinjavala tri glavna te rezervni igrači.
Nakon zanimljivih ogleda, u kojima nije nedostajalo ni valjanja ni izbijanja, u finalu su se našle ekipe veterana 141. brigade te veterani iz Solina. U jakoj borbi, ipak su na kraju bili jači i spretniji članovi ekipe veterana 141. brigade.

Kako su nakon događanja kazali organizatori, na čelu s predsjednikom UHRV Kaštela, Ivanom Bazinom, ova tradicija druženja i balotaškog turnira nastavit će se i u narednim godinama, pa se već slijedeće godine očekuje i veći broj sudionika cijelog događanja.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara