ZANIMLJIV SUSRET OLDTIMERA
Ovogodišnji, 17. dalmatinski susret oldtimera, kojeg je organizirao OMK Adria iz Kaštel Sućurca, okupio je dvadesetak starih motora i nihovih vlasnika, koji su subotu proveli u ugodnoj vožnji i druženju.

Oldtimeri i njihovi vlasnici, osim iz Kaštela, došli su na susret iz Zadvarja, Šibenika, Splita, Zagreba, a našla se tu i vesela ekipa iz Slovenije, a među motorima najstariji je bio PUCH iz 1912. godine, pristigao iz Šibenika.
Osim njega jedna od atrakcija bio je i DKV 500 iz 1927. godine, ali s vodenim hlađenjem, koji je na susret došao iz Slovenije.

Nakon jutarnjeg okupljanja na sućuračkoj rivi, kratke izložbe motora za sve zainteresirane, sudionici susreta, koje je predvodio Tonči Šiškov – Zagor, uputili su se na vožnju kroz Kaštela, te posjetili Muzej grada u dvorcu Vitturi i Botanički vrt škole Ostrog.
Dio vremena proveli su i u pravim ljetnim aktivnostima, između ostalog kupanjem na plaži Gojača, a susret je završen zajedničkim ručkom u Kaštel Štafiliću i podjelom zahvalnica te različitih knjiga i brošura, koje će sve sudionike podsjećati na boravak u Kaštelima.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara