PROJEKT EKOBIZ
U svrhu povećanja interesa mladih osoba za poduzetništvo u sektoru ekološke poljoprivrede, kroz projekt Ekobiz, organizira se 10-dnevna edukacija o proizvodnji i preradi ekoloških proizvoda, distribuciji, certifikaciji, nadzoru i poslovanju ekološkog poljoprivrednog gospodarstva.

Edukacija je planirana za 25 polaznika, koji će uz edukaciju, sudjelovati i na studijskom putovanju u Emiliu Romagnu , koja uključuje IFOAM AgriBioMediterraneoradionice u Vignoli, posjet uspješnim talijanskim ekološkim gospodarstvima u okolici Vignole i Modene te posjet najvećem talijanskom sajmu ekološke hrane SANA 2015.

Za edukaciju se mogu prijaviti svi zainteresirani za ovu vrstu poduzetništva do 40 godina starosti, koji u posjedu imaju poljoprivredne resurse.

Ovaj projekt je u potpunosti financiran iz sredstava Europskog socijalnog fonda, a odabrani sudionici sudjeluju bez naknade.

Projektni partneri su javna ustanova RERA SD, Grad Split, udruga Zdravi grad, Grad Trilj, Grad Kaštela, općina Nerežišća i općina Pučišće.

Svi zainteresirani trebaju poslati kratko motivacijsko pismo, životopis i opis obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva na e-mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a krajnji rok prijave je 20. kolovoza 2015. godine.

Prijavni obrazac možete skinuti OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_9185)

  Poštovani Kaštelani
  Odnedavno sam doselio u vaš grad i molim pomoć. Molim savjete domicilnih stanovnika vezane za sadju i sijanje povrća. Na internetu ne mogu pronaći kalendar sadnje za dalmaciju svi su vezani za kontinentalni dio. Kako sam uredio zemlju imam oko 3000 m2 oranice, osim krumpira kojeg sam upoznat da se sadi sad prije il poslje prve kiše. Šta se još sadi 8,9,10,11 mjesec. Hvala vam na odgovorima
  Sergio

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6149)

  gledaj šta i kad ti sadi susud.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8117)

  Odgovara: # 371530

  odseli se sta prije.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6238)

  goste 6149 hvala, ali susjed može saditi sadnice koja ja nemam jer ih nisam na vrjeme posijao. A kupovina bilo kakvih sadnica je neisplativa. Nadam se odgovorima i ne bih vas pitao al google mi ovaj put ne pomaže. Ne znam zašto nema kalendar sadnje za dalmaciju?

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara