RASPORED MISA
U župi Sv. Jeronima u Kaštel Gomilici, u srijedu se slavi Gospa od Milosti, a trodnevne priprave za ovu svetkovinu, započinju u subotu, 1. kolovoza.

Tako će se u subotu, nedjelju i ponedjeljak, od 1. do 3. kolovoza, u župnoj crkvi moliti krunica, s početkom u 19.30 sati, nakon čega će, u 20 sati, uslijediti svete mise.
Svetu misu u subotu će predvoditi mladomisnik don Ivan Marić, u nedjelju mladomisnik don Mislav Šaškor te u ponedjeljak mladomisnik don Miroslav Rubić. Za vrijeme krunice svi vjernici će imati priliku za svetu ispovijed.

Dan užežin svetkovine, u utorak, 4. kolovoza, u Gospinom svetištu na Miloj gori, u 18.30 sati održat će se procesija i sveta misa, a predvodit će je dubrovački biskup mons Mate Uzinić.
Nakon svete mise uslijedit će cjelonoćno euharistijsko klanjanje.

Na sam blagdan Gospe od Milosti, prva misa održat će se u 7 sati u Gospinom svetištu, a predvodit će je don Ante Čotić. Druga misa na rasporedu je u 8 sati u župnoj crkvi Sv. Jeronima, a govorit će je don Ante Rako.
Misu, koja će se u svetištu na Miloj gori održati u 10 sati, predvodit će don Jakoslav Banić, dok će mladomisnik don Toni Šinković predvoditi misu, koja će se u svetištu održati u 19 sati.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara