SRDELINA RIBARSKA FEŠTA
Jedna od najmasovnijih i najuspješnijih fešta ovoga ljeta, održala se u subotu u Kaštel Starom, a za odličan provod zaslužni su članovi PŠK Srdela.

Iako je kao mjesto održavanja fešte bilo navedeno brce, feštalo se i uokolo njega, kako na rivi tako i u okolnim uličicama pa je stara jezgra Kaštel Starog ove večeri postala vesela i raspjevana konoba.
Brojni gosti imali su priliku uživati u delicijama iz mora, domaćoj kapljici i dalmatinskoj zabavnoj glazbi uz svirku Marina Terzije i Prijatelja na brcu.

Uz dobru glazbu, brzo se našlo i onih koji su zaplesali pa je brce u Starom u subotu postalo i svojevrsni plesni podij.

Dobre vibracije s ove ribarske fešte mnogi su ponijeli kućama što je dovoljan dokaz da su organizatori bili i više nego uspješni u organizaciji ove večeri.


KOMENTARI:

Stari Komentari (37)

 • (Gost_7180)

  Nemojte se nikome obećavati za onaj rižot ! Da je bija i mukte preskupo je.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2273)

  e moj vlado to ti i je pravo misto,ulićni zabavjač...........

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1578)

  fiskalizacija, kako sad može bez kase? hdz-e sve može, samo pitanje dokad????????

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7884)

  nevidin ni jednu facu stranu.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4159)

  Hrana nikakva, dernek seoski, samo je Terzija standardno odličan.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2256)

  skope ti jedomaci

  oko 2 godina prije
 • blondy (Gost_9403)

  Super fešta za svakoga!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5185)

  Fešta je prava,samo cijene su za strane,ne i za domaće ljudstvo.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_243)

  rizot jopet od vegete za potrovat kmetove nebi ga ni stapon taka a kamoli platija

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4138)

  Koji stranci? Nema njanci "naših" stranaca.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3139)

  ka prije 300 godin

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3660)

  a to je prava festa lagana spiza a ne ona vlaska zderacina

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3236)

  Otkad je KUKURUZ dio ribarskih fešta???

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3260)

  mene samo zanima,je li Terzija svira;tike,tike,tačke i dođi u pet do pet

  oko 2 godina prije
 • (Gost_109)

  Nije vaja bili, nije vaja crni rižot,nije vajala salata o muzgavac, drugo nišan ni prova.To je ća smo mi iz familije jili pa znan iz prve ruke.Žami je šta je tako ispalo,vlada su i organizatori svjesni i nadan se da će dogodine bit boje.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6261)

  Odgovara: # 370307

  a normalno kako moš od vlaji očekivat da ti spremu takvu spizu a da vaja za ist.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8053)

  A di je nas dicni gradonacelnik,nema muktisije,nema kase a cijene europske, i jos tome baldic na kasi,svercer

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1123)

  a normalno kako moš od vlaji očekivat da ti spremu takvu spizu a da vaja za ist

  sami ste krivi. sve šta se skuva prožderete , šta niste kad ste provali vratili kuvaru na stol.ni jedan kogo nevoli da mu se spiza vrača prid svidocima.inače i u najboljim restoranima spiza nije ka doma kuvana.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4410)

  ".inače i u najboljim restoranima spiza nije ka doma kuvana."

  Bravo, Karapandža! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9185)

  nisan karapanđa ,nego je to tako.svak spominje materinu ili babinu kužinu pogotovo danas, ma niko ne spominje kužinu u radisona, lava, medenoj.pogotovo kad se radi o spizi nažlicu iliti iz lonca.

  oko 2 godina prije
 • gost (Gost_5194)

  Bilo i ostalo, samo da vam je pljucat po bilo čemu šta se u našem mistu dogodi, i šta bilo ko drugi organizira!

  oko 2 godina prije
 • gost (Gost_5194)

  A kad je iko ikad na ovom portalu išta pozitivno komentira???

  oko 2 godina prije
 • gost175 (Gost_4183)

  Mi smo probali crni rižot i salatu od muzgavaca, bili su odlićni, i muzika i sve je bilo kako priliči, pohvale.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9185)

  gost (Gost_5194)
  Bilo i ostalo, samo da vam je pljucat po bilo čemu šta se u našem mistu dogodi, i šta bilo ko drugi organizira!

  a šta se to u mistu događa,a da se ne događa uvik isto i na isti način? sve je podložno komentiranju i to nemora značit pljucanje. to mogu bit loše kritike ka i kad se radi o festivalima pisme i kazališnim predstavama. i umjetnička djela su podložna kritici prema tome nije pljucanje kritiziranje. očito vi želite bit bogovi svega a mi da fas falimo. e ne može.

  oko 2 godina prije
 • Nije lijepe samo kritizirati, ipak je bilo i lijepih stvari, kao na primjer trenutak podizanja državne zastave, u ulici Ivana Jurasa, kod kuče Filipa Lukasa. (Gost_4137)

  samo kritizirati, ipak je bilo i lijepih stvari, kao na primjer trenutak podizanja državne zastave, u ulici Ivana Jurasa, kod kuče Filipa Lukasa.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4183)

  Ja san gušta, zabavija se, lipo pojia, i šta mi triba više. Da je tako bar svaku subotu. Šta svi piz...., svaka čast ljudima šta su se potrudili sve lipo organizirat. Ubuduće organizirajte vi, pa čemo vas komentirat.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4410)

  "nisan karapanđa ,nego je to tako.svak spominje materinu ili babinu kužinu pogotovo danas, ma niko ne spominje kužinu u radisona, lava, medenoj.pogotovo kad se radi o spizi nažlicu iliti iz lonca."

  Tako je! Bar se ne sramoti, ako ti je cili gurmanski krug Mišo - Baletna - Intrada - babina kužina. Znaš li samo koliko Berrnie Ecclestone plaća kuvara na brodu? Bit će da je lud kad nije angažira tvoju babu za 10-tinu pinez.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4410)

  "A kad je iko ikad na ovom portalu išta pozitivno komentira???"

  A šta triba, osrednju ispodprosječnost prezentirat ka spektakl, jer je iz "našega" lonca? Šjor ja, šjor ti? Pa ima svita koji se sića i zna kako se organiziraju pučke, a kako zabave visokog stila. Jedno im je zajedničko: znanje, iskustvo i želja, a ne površnost, osobni probitak i sitna korist.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4410)

  "[i]Stevo je već gotovo dve decenije u Enetbadenu, gradiću udaljenom 20 kilometara od Ciriha, vodi restoran "Sunce". I to sa velikim uspehom, a restoran je u međuvremenu uvršćen u Mišelinov gastro-vodič.
  KAKO UGOSTITI STEVU: Stevini prijatelji preznojavaju se kada treba da ga ugoste i pred njega iznesu jelo. U toj situaciji nedavno se našla i supruga Stevinog beogradskog prijatelja.
  - Ma, ja sam tako jednostavan čovek. Daj mi na tanjiru gole špagete sa malo putera, ma napravi ono što najbolje umeš i to od srca, i ja ću biti zadovoljan – kaže čuveni kuvar za "Život plus".
  ŠKEMBIĆI I PAŠKI SIR: Stevo voli štrukle, sarmu, "jela na kašiku"... Kada ga pitate šta ne voli, prvo izdvoji škembiće, ali napominje da je nekada umeo odlično da ih spremi. Takođe, neke namirnice koje nekada nije mogao da zamisli na svom tanjiru, danas obožava. U njih spada boranija, zatim paradajz koji je zavoleo u vojsci, a paški sir, koji se u ovim krajevima smatra delikatesom, počeo je da jede tek u 25. godini.[/i

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4410)

  ..."- Zavoleo sam ga slučajno, kada sam na Rabu sa prijateljem išao na ribarenje. Smrzavali smo se dok smo vukli parangal, a onda je on izvadio teta Jeline sendviče od domaćeg hleba, u koje je stavila pršutu i paški sir. Danas imam averziju kada neko naruči sir pre glavnog jela. On, u kombinaciji sa pršutom, zatvori volju za apetitom. Takođe, diže mi se kosa na glavi kada neko puši između jela, kada pre jela popije kafu kao aperitiv ili ako naruči slatko vino pre jela. To je uvreda za kuvara.
  Stevo ne voli ni velike porcije, naročito one od mesa. U Švajcarskoj se svuda služi 120 grama, a kako je on, ipak, sa ovih prostora, pravu meru je pronašao u 200 grama.
  RESTORAN: Goste restorana "Sunce" 70 odsto čine Švajcarci, a ostalo naši ljudi. Jela sa ovih prostora nema na meniju, ali to ne znači da gosti ponešto ipak ne probaju. Sarmu, na primer. Jer, kada u novembru i decembru Stevo i Renata požele da jedu sarmu, uvek naprave malo više da bi je i gosti jeli."...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4410)

  ..."Kupus, varaždinski, kupuju od jednog Makedonca.
  - Sarma svuda prolazi, a nedavno je društvo tražilo da im pravimo bakalar. Spremam i dalmatinsku pašticadu sa njokima, u jelovniku imamo i istarske fuže sa tartufima, pa brancina na dalmatinski sa blitvom i krompirom..."

  oko 2 godina prije
 • gost 7149 (Gost_9184)

  volija bi da bude čako i u sućurcu-di su one lipe lovačke šerate,pa natjecanja za mašokuvara,pa srdelade,pa varerpolo doli na muli.pa dobro jesmo li mi mašograd,ili štufograd.

  oko 2 godina prije
 • gost 7149 (Gost_9184) (Gost_9185)

  lovačke šerae su bile u starome i nije in bilo ravnih.onda su počeli svi kuvat i imamo danas ovo šta imamo. sve je lipo, sve je super ukusno samo da drugi skuva

  oko 2 godina prije
 • mira (Gost_3181)

  Svaka cast ljudima sta su se potrudili sve to skuhat super soiza crni rizot salata od muzgavaca pecene skuse srdele lignje ...ja i moja ekipa uzivali smo sve 5....

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7800)

  Ma daj 2 litre fante je 10 kn...Šta nisu prodavali fante od po litre za 10 kn nego 2 deca i to sve bez računa. ...sve je to za nečiji džep napuniti ništa drugo. ..

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8949)

  Ja san iz Novoga, nisan bija na fešti jerbo niman autobus. Spiza je bila loša, to znan iako nisan bija :D

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7192)

  Sami broj posjetitelja Ribarske feste govori sam za sebe. Odlicno kao i uvijek. Jedva cekamo i dogodine.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara