ZADOVOLJNI GOSTI NAJBOLJA NAGRADA 
Višednevno moto okupljanje, poznatije kao 11th Shadows days, koje već tradicionalno organizira kaštelanski MK Sjene, završeno je u nedjeljno jutro, kada se većina gostiju uputila svojim kućama.

Uvijek vjerni gosti, članovi mnogih klubova te veliki broj free ridera, koji su u Kaštela osim iz Hrvatske stigli i iz okolnih zemalja ni ove godine nisu ostali razočarani. Naviknuti da Sjene svake godine u Kaštela dovode neka zvučna imena rock scene, što je ove godine izostalo, kod mnogih je izazvala pesimistične reakcije na sam party, ali odlična glazba u izvedbi grupa The Aliens sa Giulianom, Epitaf, Kosturi, The Pulse i hrvatsko-nizozemske postave Francesco & Southern Cooking, raspršila je sve nedoumice ostavljajući nakon svirke zadovoljnu publiku.

Sveopća financijska kriza ove je godine i ovdje ostavila traga, ali ne nužno s predznakom negativnog. Sve pripreme napravljene su na vrijeme i funkcionalno, sve službe djelovale su u skladu s potrebama, nije bilo nikakvih većih izgreda, gostima je pružena dobra zabava i još bolje druženje pa se tako i ovi Shadows days mogu zaključiti s odličnim ocjenama.

Ono što je bilo različito od godina prije, može se svesti na nešto manje gostiju i posjetitelja, većini nepoznate bendove te manje novca potrošenog na osobne užitke.

No, članovi Sjena nemaju čime biti nezadovoljni, posao je odrađen profesionalno, gosti su najavili dolazak i slijedeće godine, a podatak da, unatoč protivljenju nekih naših sugrađana, ovaj događaj u Kaštela svake godine dovode najveći broj posjetitelja, govori da im se višegodišnji trud i ovaj put isplatio.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • mm (Gost_5963)

    Odlicno sv pohvale MK. SJENE a i svim gostima i neka nam se vrate i dogodine

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara