ZAPOČINJU VEČERI DALMATINSKE PISME
Ovog će vikenda Kaštel Kambelovac biti u znaku klapske pjesme, jer sedamnaestu godinu za redom, večeras započinju “Večeri dalmatinske pisme”, u organizaciji istoimene udruge i uz podršku Grada Kaštela.

Prva večer, koja će se održati na prostoru uz crkvu Sv. Mihovila u Kaštel Kambelovcu, 18. srpnja – subota, s početkom u 21 sat, nosi naziv “Klapska kartolina”.

Radi se o revijalnoj večeri tradicijskih klapskih napjeva i obrada, a nastupaju klape Kožino, Salona, Podvorje, Kampaneli, Štorija, Kaše, Neverin I Cambi, a neke od skladbi koje će klape večeras izvesti su Pismo ćali, Lipo ime, Još mirišu kušini, Adio, Bila golubice, Drži na pameti, Samo ti, Samo je ljubav tajna dvaju svijetova, Cvijet čežnje i druge.

Svi ljubitelji klapske pisme i klapskog pop-a ulaznice za ovo događanje mogu kupiti online (Croatia Tickets) po cijeni od 50 kn i u hotelu Baletna škola u Kaštel Kambelovcu, te u Caffe baru Gajo u Kaštel Starom.


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • Nasljednica/Ruza crvena (Gost_1317)

  Aaaaaa koje dvi Veceri poslastica, lipi Kambelovac u koji sam lani bila prvi put, lipa Crkva imana ka i nasa u Omisu i Trg Finala klapa. Apel Organizatoru, nepotrebne su vam one kerefeke pogotovo na procelju Crkve , i prvo - sto se to placa, drugo - sto odvracaju paznju od izvedbi . Kome se gledaju crtici, zna se di ih mogu naci ... tko zeli prezentirati svoje eksperimenta i alternativnu umjetnost, zna se gdje se treba prijaviti. Inace, preslusala sam sve pisme 2. Veceri, evo glasova ne omiski nacin, ne znam kakav je kastelanski , znaci moji : Fjoret 10, Sufit 9,9 , Tramuntana 9,8. Ako poredak vas bude unutar ove 3 klape, potpisujem! Osobno slusam dusom i pjesmom, ne
  klapom, a vi !? Lipo je da su nam date na yt sve pisme, a ne kao na Split-festu samo neke , nije fer. Zivili i uzivajte kad vam je Bog da ! Znam da vas ne briga.....ali nacin
  kupnje karata za mene je nemoguca misija. Lipi pozzz :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7153)

  Nasljednica/Ruza crvena (Gost_1317)
  Aaaaaa koje dvi Veceri poslastica,

  ajde lovi rake govnjare ti i tvoji izrazi

  oko 3 godina prije
 • Nasljednica/Ruza crvena (Gost_1317)

  Izvinite, zjake lovite vi, nisam od tog sporta :) .....klapa Sv. Juraj je na putu za Skradin s Orkestrom HRM , godinu dana unaprid dogovoren nastup s razlogom, imate njihov Plan nastupa kod mene :) ..... ajte zivili ! :) E, nisan napisala , objavit cu CD naziva RUZA CRVENA PIVA S KLAPOM SV. JURAJ UZ PRATNJU ORKESTRA HRM-a , jer imam snimke na tabletu s Koncerta na Rivi i sinoc na Igriscu, bit ce rasprodan u 2 dana , nude mi se tri diskografske kuce , mislim da cu izabrat najskuplju ;) :) ..... ako dam koji yt , u po ure ce bit vise dislajkova od ovih sta mrze sebe do podne, a od podne jos i vise :) zivili Gosti puni jubavi na ovom lipom portalu ! Ima nas....Btw. pitao me jedan klapas u Omisu , jesam li hdz ! molim? Recem , a on , onda ste sdp , ruza vam je crvena ! A jok, ja sam hrm ! Ostao je paf ! Zinija na misec, izgubija se u prostoru i vrimenu :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7153)

  (Gost_7153) Nasljednica/Ruza crvena (Gost_1317)
  Aaaaaa koje dvi Veceri poslastica,

  koje poslastice.pa ti si savremena ženska,pomodarka.ti ne koristiš starinske obične izraze.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4110)

  Znamo svi mi sa Igrišća kojima si smetala sa tabletom da imaš snimke.

  oko 3 godina prije
 • Naskjednica/Ruza crvena (Gost_5627)

  Hahahaaaaaa , a ja bidna u vesti susnja, lisca i okolisa bila sam sa strane ...i samo pola jedne pisme prosla s lijeve strane diskretno i na prstima s tabletom, Eto, primite moju ispriku zbog smetanja, samo slika Vam je bila ista, samo pisme druge pa ne znam sta sam Vam smetala :) Osim toga imam zavidnu liniju ;) pa sam Vam mogla samo malkice zasmetat da ne vidite jednog clana ili Orkestra ili Klape...hm...pa lipse je bilo vidit mene ;) usput , tablet je na Badnjak stigao na adresu i ime moga muzs kao poklon t mobila za dugogodisnju vjernost. Jos nisam stigla s njime baratati :) hahahaaaaa, znaci vidili ste me, a ja ki mimikrija ;) a jesam li Vas ozracila :))))

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2172)

  Isuse Boze vedre zene, nevalja ni ovoliko optimizma jer kad padne i opadne...nece bit dobro

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara