ZA BIKERE, POKLONIKE ROCKA I OSTALE
Nakon što su od početka tjedna u kamp na Dračiću počeli pristizati prvi sudionici ovogodišnjih 11. Shadow daysa, druženja gostiju s domaćinima, te zanimljive prve koncertne večeri ovog petka u kojoj se okupio veliki broj bikera i njihovih prijatelja, pred nama je, u subotu navečer, centralno događanje ovogodišnjeg partyja MK Sjene.

Za glazbeni dio večeri, među bikerima kojima ne nedostaje dobrog raspoloženja, u petak su bili zaduženi The Aliens iz Splita pojačani Giulianom te grupa Epitaf ćiji su članovi stigli iz Zagreba i Garešnice.

Večeras će na pozornicu se popeti bendovi Francesco & Southern Cooking iz Amsterdama, The Pulse iz Šibenika te grupa Epitaf koja je nastupila i u petak, a kako su kazali organizatori, možda bude I još poneko glazbeno iznenađenje.

Za one koji vole dobar rock i neobaveznu atmosferu u ugodnom društvu, večerašnja preporuka je, pravac njiva Svetog Petra i plaža Dračić u Kaštel Štafiliću, te sudjelovanje u jednoj vreloj moto-rock večeri 11. Shadow daysa. Ulaz je slobodan.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_9287)

  Sinoć je bilo predobro, šteta šta nemate bolje slike. Bravo za Sjene.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5155)

  Vise inspektora nego bajkera sramota
  Ko je njih zva na party

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5088)

  Ovo je katastrofa po slikama nema .ni pasa

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2219)

  napokon pravo događanje u Kaštelima, bravo za Sjene, a ova dva poviše su mora bit bili na nekom drugom mistu ili su sanjali

  oko 2 godina prije
 • 111 (Gost_9303)

  Super party bez mrlje bravo mk sjene triba pokazat svima u gradu daste prava ekipa

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara