TRI DOGAĐANJA OVOG PETKA
U sklopu programa Kaštelanskog kulturnog ljeta, ovog petka, 17. srpnja, na tri kaštelanske lokacije održat će se tri različita događanja, veliki koncert pripadnika HRM-a u Kaštel Štafiliću, pregled dječjeg scenskog stvaralaštva u Kaštel Kambelovcu, te otvaranje izložbe slika i predstavljanje knjige u Kaštel Lukšiću.

Klapa Sv. Juraj i orkestar HRM-a

Na Igrišću u Kaštel Štafiliću, s početkom u 21 sat, mornarička klapa Sv. Juraj i orkestar HRM-a publici će, prema dosadašnjim iskustvima, pružiti pravi glazbeni užitak.

Ako je suditi po repertoaru koncerta, publika će imati priliku i otpjevati poneku pjesmu zajedno s članovima klape, a na repertoaru će se naći pjesme poput Zora bila, Ružo moja crvena, Vilo moja, ne diraj moju ljubav, uvertira Gubec bega, U boj, u boj i mnoge druge.

Timbar u Tikvarinu

Timbar u Tikvarinu, događanje je koje već više godina organizira udruga Karol Woytila. I ove godine Timbar će na pozornicu u Tikvarinu donijeti niz igrokaza, pjesama i plesnih koreografija za djecu i mlade.
Ovogodišnji gosti Timbra su članovi Bjelovarskog kazališta i solinski Bubamarci. Početak događanja je u 20.30 sati.

Predstavlja se Dinko Bekavac

U organizaciji Matice umirovljenika Kaštela, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, s početkom u 21 sat, bit će upriličeno svečano otvaranje izložbe slika i predstavljanje knjige kaštelanskog autora Dinka Bekavca.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_8203)

  Baš ćemo guštat na Igrišću, jedva čekam nemogu spavat,

  oko 2 godina prije
 • Nasljedica/Ruža crvena (Gost_2236)

  ... a ja sam na čudu : U Omišu Večer novih skladbi , kolega Bloger Bekavac me pozvao na Promociju svoje treće zbirke pjesama, ne knjige !, i izložbu slika , pozvana na još 3 mista , a Koncert na Igrišću u istu uru - a di ću , ja od toga ne mogu spavat ;) Kako je bilo na Rivi 13. 7. (pon.) možete vidjeti kod mene , a kako sam doživila Igrišće - ima i o tome , puno čitaju, puno - ja sam vama Kaštelanima putujuća i virtualna reklama :) ;) I moji Gusari vole doći u Kaštela , osobno volim Miljenka i Dobrilu, a Vitturi mi je poseban pa bih voljela u tom ambijentu odslušati promociju i vidjeti izložbu divnih slika "našeg" Dinka - imam jednu njegovu inspiriranu mojim postom 14 malih galebića :) Sve se poklopilo - sve 17. 7. - lani nisam bila na Večeri novih skladbi FDK Omiš i eto ga- na pres-konferenciji - dobila sam taj CD Večer novih skladbi ! Bila sam u Kambelovcu na Čovik od soli - i to opisala :) Sve s guštom ! :) Živili !

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6018)

  Bravo, bit će lipo

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6218)

  Opet ova dosadna klapa, brate svako lito nas gnjavi...

  oko 2 godina prije
 • Nasljednica/Ruza crvena (Gost_4101)

  Veeeeeeliko hvala Organizatoru ovog predivnog Koncerta, klapa i orkestar HRM-a na drugaciji nacin, uvijek predobri, uvijek puni iznenadjenja i stoga i neponovljivi i nezamjenjivi i stoga i jesu posebni i najbolja klapa u Hrvata , amen ! Prepuno , prepuno Igrisce, bina drugacija nego inace, Orkestar na tlu, Klapa na bini iza nih ......ma predivno u okruzenju divnog dijela Stafilica, koji me dojmio i prvi put o cemu sam dala clanak. Prava ljetnja vecer s malo nostalgicnim krajem kad je Marko rekao : To bi bilo za veceras sve od nas i do nekog drugog dusreta, do vidjenja ! .... steta..... ja bih da kl Sv Juraj ima bar 2 koncerta svaki misec ! Hvala i divnoj publici ! Zivili i.....do nekog drugog susreta....bit ce clanak kod mene i ovome ! Pozdrav vasem glumcu ;) gradenacelniku Udovicicu , koji lipo piva Ruzu crvenu , al ga nije bas lipo cuti , e, pivao je do mene u Pastoralnom centru;) Sretan put mojoj najdrazoj klapi i nosite vodu uzase ! :)


  veliki poseban pozzz moo

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara