TJEDAN MOTORA NA DRAČIĆU
Ovogodišnji 11th Shadow days, moto party koji organizira moto klub Sjene, održat će se od 16. do 19. srpnja na lokaciji plaže Dračić na Resniku, a tih nekoliko dana bit će obilježeni druženjem motorista iz brojnih država te dobrom rock glazbom uživo.

Organizatori će uz besplatno kampiranje svim gostima, čiji će broj prema najavama biti kao i prethodnih godina, osigurati dovoljne količine jela i pića te zanimljiv program. Dolazak bajkera na Dračić očekuje se već od ponedjeljka, a centralno događanje sa koncertima održat će se tijekom vikenda.

Bajkeri će se i ove godine tako družiti uz nezaobilaznu rock glazbu koja će se sa DJ pulta puštati svakodnevno, a u prvoj koncertnoj večeri, u petak, zabavljat će ih The Aliens iz Splita pojačani Giulianom i grupa Epitaf koja stiže iz Zagreba/Garešnice. Uz puno rock standarda domaćih i stranih u petak organizatori pripremaju i još poneko glazbeno iznenađenje.

U subotu će biti organiziran već tradicionalni izlet kroz Kaštela, a za glazbeni dio programa pobrinut će se Francesco & Southern Cooking iz Amsterdama, The Pulse iz Šibenika te grupa Epitaf koja nastupa i prethodni dan.

Ovu manifestaciju kao i svake godine podržava Grad Kaštela, a bajkeri iz Sjena pozivaju sve ljubitelje dobre zabave uz rock and roll da im se pridruže uz parolu "Dođite u miru ili ostanite kod kuće". Ulaz za sve je slobodan.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_4104)

  eeee di su oni stari shadow days :(

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2138)

  Super

  oko 3 godina prije
 • 111 (Gost_5258)

  Ajmo mk sjene pokazite svima daste najbolji mk klub

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3206)

  Odlično, treba nam ovakvih kvalitetnih događaja tijekom ljeta.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8198)

  Ne bi bilo loše i malo klapske pisme za bolji ugođaj.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4150)

  poseri.
  s mozete citati kao s ili z ista je stvar

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6122)

  Long live r'n'r
  Samo naprid Sjene \m/

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1172)

  Jewlijano je bija zakon sinoc

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara