OD ROCKA I METALA DO PUNKA I STONERA
Kako bi obogatili ljetna događanja nastupima uživo bendova koji sviraju rock, punk, stoner, surf, metal i sličnu glazbenu formu, Kaštelanski alternativni glazbeni blok ili K.A.G.B., ove subote, 11. srpnja, na plaži Dračić  u Kaštel Štafiliću, organiziraju  “K.A.G.B. JAMM”.

- "K.A.G.B. JAMM"  ima svrhu zabave i kupanja na moru, što je neizbježni faktor dana, a uz večernju vatru i akustičnu gitaru, pokoje piće za hlađenje vrućih večernjih sati, opuštanje je zagarantirano.
Kaštelanski alternativni glazbeni blok ili K.A.G.B. je skupina prijatelja i poznanika koji se druže i koji su primjetili da nema live svirki ili koncerata žešćeg glazbenog stila kroz cijelo ljeto, osim K.R.V.-i u kolovozu, pa su odlučili da se zabave na svojstven način, uz more prirodu i glazbu specifičnog karaktera – kazali su organizatori

Do sada su svoj nastup potvrdili bend "Eto", duo "Murina", duo "Dark Light", duo "Naciljani Fazani" i  duo "hEAD & dIKTAFON”, a organizatori su pozvali sve zainteresirane da im se pridruže, uzmu gitare u ruke, jer prijave za sudjelovanje traju i na dan Jamm svirke.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara