VEČER U RITMU MUZIKE ZA PLES
Svi oni koji su se sinoć zatekli u Kaštel Kambelovcu makar su se na trenutak zanjihali i zapjevali, ne mogavši odoljeti vrućim plesnim ritmovima koji su zapalili brce na još jednom Dance showu što su im ga tradicionalno priredili članovi Plesnog kluba Lolita.

Ova je plesna revija, održana u okviru Kaštelanskog kulturnog ljeta, posjetiteljima  uz temperamentnije latino-američke plesove, ritmove hip hopa, disco dancea, break dancea prepun zanimljivih akrobacija, predstavila i orijentalne plesove ali i klasične i elegantne standardne plesove.

Prepuno brce njihalo se tako u ritmovima sambe, rumbe, cha cha cha, valcera, jivea i paso doblea ali i poskakivalo u ritmu breaka i jazz dance-a do kasnih večernjih sati. I dok su se mlađem dijelu publike naviše svidjeli plesači breaka i hip hopa, onim nešto starijima, posebice muškom dijelu, najbolje su „legli“ orijentalni plesovi u stilu 1001 noći. Ipak najviše simpatija izazvali su mladi plesači i plesačice iz kaštelanskih osnovnih škola Ostrog i Knez Trpimir, izmamivši i najjači aplauz publike.

Uz organizatore iz plesnog kluba Lolita, pred prepunim brcem, bogatstvom ritmova, kostima i zanimljivih koreografija koje su  oduševile sve prisutne, predstavili su se i najbolji članovi plesnih klubova Doxa, Lambada i K7.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara