hren
 

KUPAĆI KOSTIMI I NATIKAČE ZA SVE
Predstavnici Živog zida Splitsko-dalmatinske županije u četvrtak su posjetili dječji dom „Miljenko i Dobrila“ u Kaštel Lukšiću, kako bi tamošnju djecu i mlade obradovali zanimljivim poklonima za ljetnu sezonu.

- Saznali smo da je djeci i mladima u ovom domu potrebna ona osnovna ljetna oprema, poput kupaćih kostima i različitih ljetnih natikača i japanki, kako bi što bezbrižnije proveli ovo ljeto i uživali u čarima kupanja. Odlučili smo između sebe sakupiti određene sredstva i kupiti što im je potrebno. Evo, danas smo im to donijeli, pa smo zadovoljni i mi i oni – kazao je Jakov Perica iz Živog zida, naglasivši da su akciju proveli članovi Živog zida iz Kaštela uz pomoć svojih kolega iz Splita.

Živi zid na području Splitsko-dalmatinske županije u ovom trenutku broji oko 800 članova, a kako su nam kazali do sada su pomagali gdje su god mogli.
No akcija kupovine potrepština za djecu doma „Miljenko i Dobrila, prva im je akcija takve vrste.

- Voljeli bi da je i zadnja i da nikome ne treba ničija pomoć, no živimo u takvom društvu da je mnogima pomoć potrebna, pa ćemo sa sličnim akcijama nastaviti i dalje - poručili su iz Živog zida.

Gostima su na poklonima zahvalili mladi iz lukšićkog doma te teta Anita Jaman. Japanke i kostimi odmah su se isprobali a u upotrebu će, kako su nam rekli, već ovih vrućih dana.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI:

Stari Komentari (10)

 • (Gost_5750)

  Dakle Zivi Zid je DJ Fabo i mali Vuco. Bar su muzikalni.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2301)

  Neka živi zid ohebe od djece. Djeca su svetinje, a oni su mafija u ovoj mafijaškoj državi. Političke poene preko bolesne djece uzimaju samo najgori.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3071)

  Goste 2301 slažem se za degutantno i vrlo napadno reklamiranje (mogli su djeci donirati stvari i bez ovih napadnih majica s logom), ali to nisu nikakva bolesna djeca, osim što je možda netko prehlađen

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2301)

  Svejedno, pogriješio sam. Zamjenio sam domove. I dalje mislim da se djeca ne smiju ovako koristiti. Hvala na upozorenju.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4145)

  ne kuzin u cemu je problem?ako bi ekipa iz npr.Ribole organizirala ovakvu akciju,jel mislite da bi robu donili u Kerumovim kesama?ili bi mozda za tu prigodu obukli Tommy-jeve majice...il su možda tribali nabavit plave s logom hadezea pa bi sve bilo ok?Bravo za ŽZ,i sritno dici na kupanju

  oko 4 godina prije
 • pametnjaković (Gost_8186)

  Bravo ekipi Živog zida. Ali moram se osvrnuti na ova dva retardirana komentara.Alo luzeri sjednite doma,češite jaja,kopajte nos, nemorate ništa poduzimat niti nikome ništa pomagati i donirati,ali ni komentirati oni koji to žele.Za sljedeću akciju pošaljite svoje slike pa će aktivisti živog zida stavit vas na prsa kao prijer glupana zbog kojih je moral društva na ovako niskoj razini.Pozdrav luzerima !

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1137)

  Kršćani su pozvani darivati svakodnevni i bez kamera i novinara,ovaj ŽIVI ZID lagano mi liči na neke udruge.
  Loše,rade copy paste kao i velike stranke.
  Za primjer- koliko radnika Adriačelika viđate svakodnevno u i oko šatora-0;a kad dođu tzv.političari podosta.
  Demokracija i samopromocija na hrvatski način.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6197)

  "Neka živi zid ohebe od djece. Djeca su svetinje, a oni su mafija u ovoj mafijaškoj državi."

  Jesi li ti iz adezinoga bloka?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1388)

  Svaka čast, odlična akcija. Ali zar ste se morali baš tako reklamirati sa majicama i sl, iako se javnost i treba upoznati s takvim akcijama. Mislim da to nije bilo u redu od vas, ali za akciju svaka čast.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1204)

  Odgovara: # 368824

  Nisu bolesna al su nažalost svi na psihoticima

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij