LJETNO KNJIŽEVNO NATJECANJE, FOTO NATJEČAJ, PRIČAONICE, RADIONICE – ČITAJTE I OSVOJITE NAGRADE
Gradska knjižnica Kaštela ove godine po drugi put organizira program pod naslovom “Ljeto u GKK” – kreativne radionice, igraonice, čitaonice i pričaonice, projekcije filmova za djecu, književni klubovi i tribine, koje će se održavati tijekom srpnja, kolovoza i rujna.

I ove godine organizira se ljetni program poticanja čitanja za djecu i mlade pod naslovom “Ljetni književni izazov GKK – čitajte i osvojite nagrade!”.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti u jedan od odjela GKK, gdje će ispuniti prijavnicu i uzeti knjige za čitanje. GKK će na Facebooku otvoriti posebnu grupu “Ljetni književni izazov GKK 2015”, gdje će svi natjecatelji, nakon što pročitaju knjigu ostaviti svoju preporuku ili kratku recenziju, tj. dojmove o pročitanoj knjizi.
U prijavnici će biti navedeni svi naslovi koje su natjecatelji u vremenu od 01. srpnja do 15. rujna pročitali, a u skladu s tim će najuspješnijima biti podijeljene nagrade. Inače, sva djeca u dobi od 4 do 16 godina koja tijekom ljeta pročitaju više od deset knjiga, dobit će diplome i prigodne nagrade.
Osnovni cilj “Ljetnog književnog izazova GKK 2015.” jest poticanje korisnika, i to posebno mlađih korisnika, na čitanje tijekom ljeta.

Foto natječaj “Kaštela čitaju i ljeti!”

GKK organizira natječaj za najbolju fotografiju na temu ljetnog čitanja u Kaštelima. Osnovna tema fotografija su: knjige i čitanje u okruženju Kaštela. Natječaj će biti otvoren od 06. srpnja do 01. rujna, a u istome mogu sudjelovati sve dobne skupine. Svaki autor može na adresu elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. poslati najviše tri fotografije. Nakon što Povjerenstvo za odabir najbolje fotografije na temu ljetnog čitanja u Kaštelima donese odluku o izboru tri najbolje fotografije, nagrade će nagrađenima biti dodijeljene u povodu Međunarodnog dana pismenosti.

Kompletan raspored događanja na odjelima Gradske knjižnice možete pogledati na ovom LINKU

Postanite i Vi član GKK

Iskoristite priliku i družite se u GKK tijekom ljeta s najnovijim književnim naslovima, pročitajte dnevni i tjedni tisak, sudjelujte u raznim radionicama, a ne zaboravite sudjelovati i u foto natječaju “Kaštela čitaju i ljeti!” i “Ljetnom književnom izazovu GKK 2015.”, u sklopu kojih možete osvojiti vrijedne nagrade.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_9533)

  Ala ludila!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5157)

  Neman crno odjelo

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9111)

  gostu 5157 Imam ja crno odjelo samo kaži broj,ali nitko ti ne brane da dođeš u sivo maslinastoj pod kojem ste ubijali nevine Hrvate.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara