DRUGA VEČER NOSTALGIJE
Druga večer 6. Nostalgije, revije tradicijskih nošnji i obrtništva, protekla je u ozračju današnje mode, a na njoj su se predstavili kreatori sa svojim kreacijama inspiriranim tradicijskom i narodnom nošnjom.

Etno motivi na haljinama, vjenčanici i drugim odjevnim predmetima, na nakitu i drugim modnim detajima, predstavili su modeli  koji su nosili kreacije pozntih kreatora Branke Vukušić, Mirjane Ojdenić, Viletine te mlade kreatorice Marine Dopuđa Lewis.

Osim modne revije, posjetitelji na brcu u kaštel Starom mogli su uživati i u nastupima klapa Putalj, Šinjorine i Kampaneli, kao i u starogradskim plesovima koje su izveli članovi KUD-a Stari fijaker iz Đakova. I ove godine na Nostalgiji su nastupili i dugogodišnji kaštelanski prijatelji, Rokodelci Moravske doline iz Slovenije.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (10)

 • (Gost_1071)

  Zašto nas niko ne spasi od ovog užasa?Večer prije nekako KUD-ovi u narodnim nosnjama i malo gastro ok, al ovo strašno iz godine u godinu.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3588)

  Još je strašnije izgleda Porat nakon obrtničkih orgija od sinoć

  oko 3 godina prije
 • (Gost_139)

  a koji sve bolesnici pišu

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9216)

  Litnje mačakare!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7109)

  nabacani neukus ,sam sebi svrha

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2351)

  Ne valja, ali nije za bacit!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9214)

  predivna događanja svih ovih proteklih dana u Kaštel Starome, za svakoga je bilo nešto što ga je interesiralo od jutra do kasno naveće. Čestitke organizatorima i učesnicima na prekrasnom programu za svaku dušu Naših građana Kaštela.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1071)

  Siromasno i jadno, ako je i bogato to je kič.Prošetajte po Hrvatskoj na slične događaje pa cete vidit bogatstvo i organizirano tip top.0 hrani, pismi i izvedbama da ne govorimo.Je li iitko dobro pogleda one u veštama, to ni u 80-ima nije bilo, mislim na tzv modnu reviju.Iz godine u godinu sve manje prijavljenih, osta samo Viletina bez komentara. Ovo što su došle ljelje to je vrh al to nema veze s Maršićkom i Perdićkom, to je stvar KUD-a Zaninovic i njihovog angažmana i to je ok neka svatko da svoj obol. Znam da se organizatori trude i pokušavaju kao nešto i mi imamo, ljudi stvarno je teški kič i preveliko svastarenje.Drži te se jedne teme, samo je nemojte razvlačit na tri dana.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3921)

  Posve je jasno da se ovakve manifestacije ne mogu svidit svima, ali nije rjesenje samo pljuvat, a ne ponudit bolju soluciju ili drugaciju viziju kako bi trebala izgledati turisticka ponuda grada. Amo bit konstruktivni.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6126)

  ovako nešto prije 30 god. nije moglo proč niti na maškarama. ovo je totalni neukus i ostavlja utisak da je najvažnije da se nešto događa. zašto kritika smeta, zar baš moramo svi falit nešto samo zato jer se neko"potrudio". nekad je bolje ne radit ništa nego svašta jer ovakve manifestacije odgajaju mlade i starije i daju in krivu sliku o lipoti i kvaliteti.tko je taj ko prihvača ovako nešto i plača. ajde neka mi neko kome se ovo sviđa pojasni šta je tu konkretno lipo.jeli ona haljina di se mudante proziru ,jeli ona slama na haljini. pa šta je to.di je tu lipota. možda ipak mi kojima se to ne sviđa nemamo ukusa i nismo etno potkovani. možda ipak treba se priznat da se ukus srozao do dna

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara