hren

LIJEPA GESTA VESLAČA MARINE KAŠTELA
Mladi veslači HVK Marina Kaštela, pod vodstvom psihologinje Tene Romani i uz pomoć tajnice Sanele Opšić, odlučili su okušati se u jednoj novoj i altruističnoj aktivnosti - kuhanju za beskućnike.

Nakon godina sudjelovanja na Fešti od boba i stečenog iskustva kako skuhati veći broj porcija, ove godine to iskustvo odlučili su upotrijebiti i pomoći onima kojima je najviše potrebno, koji imaju najmanje.
Mladi veslači entuzijastično su se uhvatili posla i ništa im nije bilo teško, sjeckanje kapule, mrkvice, guljenje krumpira, kuhanje i miješanje. U dobrom društvu, kao u igri, skuhali su tako 35 porcija (i nešto repeta) piletine s graškom i krumpirima, koje su onda, sa trenerom Josipom Ivčevićem odnijeli u splitsko prihvatilište za beskućnike Udruge Most.

Uključili su se i postali dio velike akcije "O, la, la, 365 večera", koja organizira sve građane koji žele pomoći skuhati večeru za beskućnike.
Nakon ovog ugodnog iskustva, mladi veslači izrazili su želju da nešto slično ponovimo i sa Kaštelanskim beskućnicima, a u klubu se nadaju kako će za cijeli život ponijeti sa sobom osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti koji daje nesebično pomaganje drugima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij