hren
 

ŽIVO NA BRCU U STAROM
Gradonačelnik Kaštela Ivan Udovičić, na brcu u Kaštel Starom službeno je otvorio ovogodišnji eko-etno sajam, koji se odvija u sklopu 6. Dana tradicijskih obrta i folklorne baštine, a koje organizira Turistička zajednica Kaštela uz pokroviteljstvo Grada Kaštela.

Ove godine na sajmu se predstavlja četrdesetak udruga, tvrtki, obrta i drugih izlagača, ne samo iz Kaštela već i cijele Hrvatske.
Svima njima, kao i posjetiteljima sajma dobrodošlicu u ime organizatora, na otvaranju je uputila direktorica Turističke zajednice, Nada Maršić.

Svečanost otvaranja započela je mimohodom sudionika, a otvaranje su svojim nastupom uveličali članovi KUD-a Ante Zaninović, vesele Kaštelanske mažoretkinje te glazbari HGD Zrinski,

Na postavljenim izložbeno-prodajnim štandovima izlagači predstavljaju svoje proizvode, poput gastronomske ponude, suvenira, ručnih radova, unikatnih rukotvorina i svega ostalog što nosi autohtoni pečat pojedinog kraja ili proizvođača.

Svi zainteresirani eko-etno sajam mogu posjetiti do nedjelje navečer, kada je planirano službeno zatvaranje te manifestacije.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • (Gost_2173)

  Predivan dan u Kaštel Starome, šušur, gužva mnoštvo ljudi domaći i furešti prodavača, izlagaća prava mediteranska atmosfera.
  Jutarnje otvaranje sajma odlično a večernje otvaranje Kulturnog ljeta još bolje sve je imalo svoju mjeru i bilo dostojansveno. Dajući nagovještaj da će ovo lito u Kaštelima biti veselo i zabavno kakva i je duša Kaštelanskog puka.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8241)

  ovaj gori komentator kada piše govore za precednicu :D

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul