PRIJEVOZNIK REAGIRAO NA POTREBE GRAĐANA
Nakon što više godina korisnici javnog prijevoza nisu imali mogućnost korištenja autobusa Prometa u noćnim satima, iz splitskog prijevoznika stižu dobre vijesti kako će ovog ljeta na autobusnoj liniji broj 37, na relaciji Split – Trogir i Trogir – Split, biti uvedeni noćni polasci.

Prema odluci Uprave Prometa, od 1. srpnja do 15. rujna, na snazi će biti novi, sezonski vozni red, prema kojem će iz Splita prema Trogiru biti uvedena dva, a od Trogira prema Splitu jedan dodatni noćni polazak.

Tako će, kako smo informirani iz Prometa, nakon dosadašnjeg zadnjeg redovnog polaska u 00.15 sati, iz Splita autobusi kroz Kaštela do Trogira, prometovati i u 1 sat te u 3 sata, a iz Trogira, odakle je zadnji autobus kretao u 23.45 sati, polazit će se i u 2 sata. Prvi polasci s oba odredišta su u 4 sata.

Prema odluci iz Prometa noćne linije bit će uvedene i na relaciji Split – Omiš, a neke linije, zbog završetka nastavne godine, bit će reducirane.

Više o sezonskom voznom redu zainteresirani mogu saznati od 1. srpnja na web stranicama Prometa OVDJE

Za učenike i studente povoljniji pokazi tijekom ljeta

Kako bi i tijekom ljetnih dana omogućili učenicima i studentima povoljnije korištenje javnog prijevoza, u splitskom Prometu donijeli su odluku o dodatnom popustu i jedinstvenoj cijeni učeničkih i studentskih pokaza tijekom srpnja i kolovoza.

Tako će svi učenici i redovni studenti od 1. srpnja moći kupiti pokazne karte po cijeni od 100 kuna za jedan mjesec, odnosno 200 kuna za srpanj i kolovoz.

- Ta pokazna karta vrijedit će na svim relacijama i u svim zonama u gradskom i prigradskom prijevozu, tako da će, između ostalih, i  kaštelanska djeca te mladi s tom pokaznom kartom moći Prometovim autobusima putovati na svim linijama zonskog i relacijskog tarifnog sustava, primjerice od Kaštela do Splita – kazao nam je Dinko Radić, prvi čovjek razvojno-komercijalnog sektora splitskog prijevoznika.


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

 • (Gost_2230)

  jupi

  oko 3 godina prije
 • (Gost_146)

  Nemoguće, prvi april je odavno proša

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9140)

  astiii..hvala prometu :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8604)

  Dobra vijest

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3522)

  alelujaaaaaa

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1103)

  hvala im

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6238)

  amen aleluja sad ce bit sou

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1171)

  Jos da autobusi valjaju....vise starih karampana nego ispravnih

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8186)

  Ljepa vjest ,trebalo bi uvik i liti i zimi da ima nocna linija.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3185)

  ja se sićan da su vozili nekad davno nakon ponoći svaku uru.ali to je bilo daaaavno. pa se iz recimo kule moglo doma u tri ili četri. ili iz šekspira.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8233)

  I sad svi mladi i nadobudni delikventi i razbijaci brze bolje ovo userite i unistite i odma istucite vozaca tako da se ukinr ova linija. Jer ipak ona meni netriba ka i one staklene nadstrešnice ja se vozim u autu a vi vi mulci i seljoberi koji gustate cekat bus kraj razbijenog srakla i kisnit sad lman osjećaj da ćete i ovo unistit. Inace brawo za onoga koji je ovo pokrenija i realizira

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7366)

  Još da postoji par kamera, pa da policija može, u slučaju incidenta, pregledati video i krivce odgovarajuće kazniti.

  oko 3 godina prije
 • loco (Gost_8241)

  Odlicna vijest..samo imam gadan osjecaj da nece potrajati

  oko 3 godina prije
 • Ante (Gost_6755)

  Inače, ovo možemo zahvaliti INICIJATIVI za nocne linije koju je pokrenula Mladez HSLS-a u Splitu, koji su prvi i predlozili jos prije 3 godine ove ljetne pokazne. U 5 dana su skupili 2000 potpisa za ovu inicijativu! ;)

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara