POVODOM DANA DRŽAVNOSTI
U susret Danu državnosti, branitelji s područja kaštela, okupljeni u Udruzi hrvatskih ratnih veterana, održali su svečanu sjednicu, na kojoj su dodijelili priznanja onima koji su dali poseban doprinos i pomogli radu Udruge.

Sjednicom je predsjedao predsjednik HRV-a Kaštela Ivan Bazina, a vodio ju je potpredsjednik udruge Branko Radačić.Kao posebni gosti sjednici su nazočili Toma Miletić, predsjednik županijske udruge HRV i potpredsjednik HRV-a na državnoj razini, zamjenik gradonačelnika Kaštela, Zoran Bonacin te predsjednik koordinacija braniteljskih udruga Kaštela, Mirko Sušac.

U svom obraćanju Radačić se posebno zahvalio Gradu Kaštela i svima onima koji pomažu rad udruge, a upravo njima Udruga hrvatskih ratnih veterana ovom je prilikom uručila spomen povelje te posebne zahvalnice.
Spomen povelje tako su uručene Ljubi Duki, predsjedniku udruge roditelja poginulih branitelja Kaštela, Ivi Šimiću, članu HRV-a Kaštela i novinaru Zoranu Vrbatoviću.
Posebne zahvalnice udruge primili su predstavnici Grada Kaštela, Zračne luke Split-Kaštela, Marine Kaštela, Cemexa, Jela trgovine, OK Oštrić, Interšpara i TV Jadran te tajnica udruge Antonija Biluš.

Na ovoj sjednici izglasane su i zakonom propisane izmjene Statuta HRV-a Kaštela, pri čemu se nije promijenilo vodstvo Udruge, već je izabran i likvidator, a jednoglasno je odlučeno da to bude Vladimir Radačić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_1175)

  No comment

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4150)

  zahvalnice su primili oni,koji su pinezima mogli kupit Hrvatstvo.Di su tu skromni branitelji koji su stvorili Hrvatsku?

  oko 3 godina prije
 • Branitelj (Gost_4130)

  Kako i di se zainteresirani mogu učlaniti u veteransku udrugu branitelja?

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara