NATJECAT ĆE SE MAKSIMALNO 10 EKIPA
Nakon prvih Kaštelanskih ljetnih igara mladih, koje su se održale tijekom prošlogodišnjeg ljeta, udruga mladih KLUB organizira  i 2. Kaštelanske ljetne igre mladih, a sve zainteresirane ekipe  svoje prijave mogu izvršiti do 17. srpnja.

Igre se sastoje od deset sportova i ekipa koja se prijavi mora sudjelovati na svim natjecanjima, te nije moguće prijaviti ekipu ili pojedinca samo za jedan sport.  Ekipa može imati maksimalno 10, a minimalno 7 članova od čega mora imati minimalno dvije osobe drugog spola od ostatka ekipe.
Sportovi, odnosno igre u kojima će se ekipe natjecati su poligon, tenis, karte (briškula i trešeta), plivanje, povlačenje konopa, odbojka na pjesku, šah, graničari, košarka i nogomet.

- Igre će se održavati u Kaštel Starom i Kaštel Lukšiću od 20. srpnja do 14. kolovoza. Sudjelovanje na igrama je potpuno besplatno, a sudionici će dobiti i natjecateljske majice, te su hrana i piće osigurani za sve natjecatelje tijekom igara – poručili su organizatori.

Zainteresirane ekipe prijave mogu izvršiti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 091 762 83 54.
U prijavi trebaju biti navedeni podaci o članovima ekipe, odnosno ime i prezime, adresa i godina rođenja te ime ekipe uz veličinu majica za članove ekipe.

Na Igrama će sudjelovati maksimalno10 ekipa u dvije kategorije, od 11 – 16 godina i od 16 – 30 godina, što znači da će prvih 10 ekipa koje se prijave sudjelovati na Igrama, pa je prijave potrebno izvršiti što prije.

 

KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_6154)

  SUPER!!!!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9566)

  Pohvala autoru/ici plakata.
  Lokalne manifestacije obično budu najavljenje nekim kičerajem ali ovo je zaista oku ugodan plakat.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8053)

  oče li bit drama radnici i prosjaci

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8101)

  Plakat OK. minimalistički, neviđeno u Kaštelima, jer naši kaštelanski dizajneri pate od šume podataka. Bravo.

  oko 2 godina prije
 • Neven Katić (Gost_7156)

  Hvala na pozitivnim komentarima, nadam se da će još mnogo mojih radova uljepšavat ovaj lipi grad. :)

  Neven Katić, autor plakata

  oko 2 godina prije
 • guda (Gost_7156)

  Sad lipo posaljite dicu da se prijave, ionako uvik placete da nema nista za mlade. Ako nista, ovi se bar stalno trude radionicama i pokusavaju mladima nesto omogucit. Svaka cast na novin igrama i ponovnoj inicijativi ove godine. Plakat za svaku pohvalu! On je samo dokaz da kastila imaju mlade i sposobne ljude kojima triba dat priliku da se dokazu. Samo tako dalje! :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8129)

  Plakat je vrh... nezna se je li logotip ili plakat... stvarno nešto lipo dizajnirano ;)

  oko 2 godina prije
 • lejton (Gost_3640)

  plakat je dobar, igre su dobre, kaštela su dobra, nisu po noći

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5224)

  Hm, kad ga već toliko falite... ma oti plakat a ka i onaj logo za kaštelansko kulturno ljeto me najviše asocira na nekakvu LGBT zajednicu, e sad u te umjetničke dojmove samog autora i gradskih službi koje su očito dopustile takve nekakve "sličnosti" se nebi tija mišat.
  Sve očitije kako se stvari koje nemaju većinsku podršku društvene prihvaćenosti, polako ali sigurno uvode na mala vrata. E moj narode!!

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara