hren

UDRUGA SV. JERONIM I NADLEŽNE INSTITUCIJE
U sklopu programa „Edukacijom do reintegracije“, koji se odnosi na reintegraciju beskućnika u život zajednice, udruga Sv. Jeronim organizira okrugli stol pod nazivom „Radom na sebi do rada s drugima“, koji će se održati u četvrtak 28. svibnja, u 18.30 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Program „Edukacijom do reintegracije“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a u partnerstvu s udrugom Sv. Jeronim provode ga Hrvatski zavod za zapošljavanje, Centar za socijalnu skrb te Grad Kaštela, a jedna od  njegovih glavnih aktivnosti jest pronalazak posla te zapošljavanje samih beskućnika.

Na okruglom stolu će sudjelovati predstojnica Centra za socijalnu skrb, Janja Granić, gosti iz splitske udruge Most, djelatnici na programu iz udruge Sv. Jeronim, voditeljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Split, Ispostava Kaštela, Blanka Dlaka, ravnatelj dječjeg doma „Maestral“ Miljenko Grabar  te predstavnici Grada Kaštela, kao i predstavnici drugih kaštelanskih udruga koji se bave socijalnom pomoći potrebitima kao i volonteri udruge i članovi Savjeta mladih.

- Bila bi nam čast i zadovoljstvo ukoliko biste nam se pridružili na okruglom stolu i podržali rad naše udruge kao i naše korisnike te se na taj način uključili u raspravu o temama koje se tiču ne samo beskućnika nego i drugih socijalno ugroženih skupina s ciljem poboljšanja uvjeta življenja i reintegracije u društvo ugroženih osoba – stoji u pozivu iz udruge Sv. Jeronim.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_6232)

  Vidim da su ih zaredali par, pa sv. Jeronimu preporučam da pripaze malo sa edukacijama jer ako se građani educiraju i obrazuju teško će udruga radit a HDZ bit na vlasti.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5776)

  Sinkronizirano djelovanje državnih namještenika u organizaciji vladajuće partije HDZ.
  Nije njima do beskućnika stalo,nego do održavanja vlasti vječno.
  Bog sve vidi,i zna!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7205)

  Odgovara: # 366317

  Dobro si reka bog sve vidi i zna. Zato ne pričaj gluposti !!!

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij