Banner TOP

 
Boje hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu mažoret i twirling plesa u Nizozemskoj koje će svečano biti otvoreno večeras u 19 sati branit će 32 kaštelanske mažoretkinje koje su jučer otputovale iz kaštelanske gradske dvorane. Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo okupit će 17 reprezentacija, a Hrvatska će jedina nastupiti u svim kategorijama.

Taj podatak govori o njihovoj kvaliteti za što su na prvom mjestu zaslužne trenerice Alena Rako i Ivona Bašić. Kako su nam kazale, naše djevojke će nastupiti u 11 kategorija u četiri dobne skupine u twirling plesu i tri kategorije u dvije dobne skupine u mažoret plesu.

- Optimizma u reprezentaciji ne nedostaje, no izniman uspjeh je samo pojavljivanje na Svjetskom prvenstvu — kazala nam je Alena Rako i dodala kako se i odličjima nadaju.

Na ovom natjecanju Kaštelanke će nastupiti u koreografijama paradne grupe, marširajuće paradne grupe te twirling plesu u uniformama koje je kreirala kaštelanska modna kreatorica Gordana Radnić.

Kaštelanske mažoretkinje

Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari (338)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

goste 2834,sutra je praznik kažeš,ali ja radin,ka i tisuće jadnika,a ti si biće koji uhljeb na državnin jaslama,pa ti je lako palamudit
Orjunašima, srbima, yugoslavenima, laku noć. Nemojte se puno trzat. Lipo spavajte, sutra je praznik.
a šta bi falilo da su ljudi imali pristojne plače i slavili o svom trošku
Mogli su se organizatori usto malo vise potrudit
Djava vas odnija vi nevirujete u Boga.
kad se stavi spomen ploča onda će se nać mudraci koji će tražit da svaka štrada ima ploću
Šta se bunite protiv vladajućih, pa oni su došli putem izbora.
triba bi neko seljačine naucit da se ne polaže cvice sa cvikama za sunce, isto tako profiterima dezerterima i onima ca su bižali od mob...