Croatian English French German Italian Spanish

 
Boje hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu mažoret i twirling plesa u Nizozemskoj koje će svečano biti otvoreno večeras u 19 sati branit će 32 kaštelanske mažoretkinje koje su jučer otputovale iz kaštelanske gradske dvorane. Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo okupit će 17 reprezentacija, a Hrvatska će jedina nastupiti u svim kategorijama.

Taj podatak govori o njihovoj kvaliteti za što su na prvom mjestu zaslužne trenerice Alena Rako i Ivona Bašić. Kako su nam kazale, naše djevojke će nastupiti u 11 kategorija u četiri dobne skupine u twirling plesu i tri kategorije u dvije dobne skupine u mažoret plesu.

- Optimizma u reprezentaciji ne nedostaje, no izniman uspjeh je samo pojavljivanje na Svjetskom prvenstvu — kazala nam je Alena Rako i dodala kako se i odličjima nadaju.

Na ovom natjecanju Kaštelanke će nastupiti u koreografijama paradne grupe, marširajuće paradne grupe te twirling plesu u uniformama koje je kreirala kaštelanska modna kreatorica Gordana Radnić.

Kaštelanske mažoretkinje

Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari (338)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_2407
Osovina Marić-Orešković (vraćanje duga tj. razduživanje) ne odgovara EU i ostalim kapitalistima. Samo im odgovara da smo i pojedinci i ...
Gost_1149
to šta je on donosio presude kojima je oštetio ljude ne znači i da će odgovarati za to. sad je lud a ludome se ne sudi
Gost_3089
Čije su ono slike na slici 9? Niam vidija uživo, ali čini mi se jako, jako dobro, autentično... Bar mi se tako čini ovako na slici.
Gost_9321
Vrhunski suci protjerani su sa sudova 90.-ih godina, a umjesto njih su dovedeni poslušnici po plavopartijskim mjerilima vrijednosti. Sa...
Gost_9073
Draga gospodo taj isti sudac kad je donosio presude mnoge ljude je oštetio al bio je podoban kao i mnogi u bivšem sudu u Lukšiču od ukn...