Boje hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu mažoret i twirling plesa u Nizozemskoj koje će svečano biti otvoreno večeras u 19 sati branit će 32 kaštelanske mažoretkinje koje su jučer otputovale iz kaštelanske gradske dvorane. Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo okupit će 17 reprezentacija, a Hrvatska će jedina nastupiti u svim kategorijama.

Taj podatak govori o njihovoj kvaliteti za što su na prvom mjestu zaslužne trenerice Alena Rako i Ivona Bašić. Kako su nam kazale, naše djevojke će nastupiti u 11 kategorija u četiri dobne skupine u twirling plesu i tri kategorije u dvije dobne skupine u mažoret plesu.

- Optimizma u reprezentaciji ne nedostaje, no izniman uspjeh je samo pojavljivanje na Svjetskom prvenstvu — kazala nam je Alena Rako i dodala kako se i odličjima nadaju.

Na ovom natjecanju Kaštelanke će nastupiti u koreografijama paradne grupe, marširajuće paradne grupe te twirling plesu u uniformama koje je kreirala kaštelanska modna kreatorica Gordana Radnić.

Kaštelanske mažoretkinje

Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari (338)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Jovica broji zadnje dane nema vise Pantovcaka ode u Beograd
Jedva ste cekali da vam starci poumiru pa ste im prodali nase lipo kastelansko poje po kunu e sad ebite.
Čovječe, pa HDZ uopće nije desna stranka.90-tih savez komunista imao je oko 130 000 članova, a 91 njih oko 90 000 tisuća prešlo u HDZ, ...
Kada će biti? Šta kažu zamjenik i financijerka?
Od prije nekoliko mjeseci pratim izjave ovog čovjeka.Čini mi se OK. Živo me zanima suočavanje u nedjelju, mada mislim da će glasačka ma...
Milan ozbiljan političar, a i čovjek od riječi. Ima glas moje obitelji.
Uvik je svakako bolje desno nego livo
pusu neki novi vitrovi vitrovi trci lazi ka zadnje cetiri godine