Boje hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu mažoret i twirling plesa u Nizozemskoj koje će svečano biti otvoreno večeras u 19 sati branit će 32 kaštelanske mažoretkinje koje su jučer otputovale iz kaštelanske gradske dvorane. Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo okupit će 17 reprezentacija, a Hrvatska će jedina nastupiti u svim kategorijama.

Taj podatak govori o njihovoj kvaliteti za što su na prvom mjestu zaslužne trenerice Alena Rako i Ivona Bašić. Kako su nam kazale, naše djevojke će nastupiti u 11 kategorija u četiri dobne skupine u twirling plesu i tri kategorije u dvije dobne skupine u mažoret plesu.

- Optimizma u reprezentaciji ne nedostaje, no izniman uspjeh je samo pojavljivanje na Svjetskom prvenstvu — kazala nam je Alena Rako i dodala kako se i odličjima nadaju.

Na ovom natjecanju Kaštelanke će nastupiti u koreografijama paradne grupe, marširajuće paradne grupe te twirling plesu u uniformama koje je kreirala kaštelanska modna kreatorica Gordana Radnić.

Kaštelanske mažoretkinje

Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari (338)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

gostu 2117. Tko govori da nije prijavljeno?
tako je..bravo gostu 1180! pa lipo piše oldimer susret,,,nema elektronike,,nema pumpe goriva,,nema diskova,,,
Kruzeri zicara ukopana pruga rolanje maleskole setnica i druge gluposti zarez je nepotreban za ove gluposti Nema se sta prigovorit
MOTOCIKLIMA NOVIJIM OD 1975 ZABRANJEN ULAZ.
Sve je to ista pašta, štite jedni druge u svojin prljavin rabotama jer znaju da kad jedna karika pukne ode cili lanac. Svaka čast gos. ...
A Bože pomozi nam
goste ni gradonačelnik udovicic nije bas točan na radnom mjestu..tako a se berketu nema sta prigovorit..
Dixie ,Melanie Maglica,Tonči Kovač,Kambelovska brača nek se dogovore I Kid