Croatian English French German Italian Spanish

 
Boje hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu mažoret i twirling plesa u Nizozemskoj koje će svečano biti otvoreno večeras u 19 sati branit će 32 kaštelanske mažoretkinje koje su jučer otputovale iz kaštelanske gradske dvorane. Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo okupit će 17 reprezentacija, a Hrvatska će jedina nastupiti u svim kategorijama.

Taj podatak govori o njihovoj kvaliteti za što su na prvom mjestu zaslužne trenerice Alena Rako i Ivona Bašić. Kako su nam kazale, naše djevojke će nastupiti u 11 kategorija u četiri dobne skupine u twirling plesu i tri kategorije u dvije dobne skupine u mažoret plesu.

- Optimizma u reprezentaciji ne nedostaje, no izniman uspjeh je samo pojavljivanje na Svjetskom prvenstvu — kazala nam je Alena Rako i dodala kako se i odličjima nadaju.

Na ovom natjecanju Kaštelanke će nastupiti u koreografijama paradne grupe, marširajuće paradne grupe te twirling plesu u uniformama koje je kreirala kaštelanska modna kreatorica Gordana Radnić.

Kaštelanske mažoretkinje

Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari (338)

Učitaj prethodne komentare

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_5135
Naš Palace tuga jad i čemer, a nema ko od nas tu nije radio
Gost_8971
Najbolja stvar koju su napravili je zatvaranje prometa u centru Lukšića. Svaka čast! Samo neka policija stane na kraj mjesnim lolama ko...
Gost_1387
1171 Undak i za Vas vridi kada ste iz sra sra tok tok
Gost_9332
smeta ugostiteljima a pjesacima nesmataju auta jel??
Gost_1171
Ja san se pofekalija jutro.dvaput utvrdo na.gomiliskon torcu...i pita mene gospoja 'Ma sjor kako mozete u moru to dva puta,ma stvarno!?...