hren
 

DAN ZA EDUKACIJU
„Cvijetom narcisa protiv raka dojke“ akcija je kojom se ove godine obilježio Dan narcisa, dan kojim se želi podići svijest o važnosti edukacije, preventivnih pregleda i rane dijagnostike u borbi protiv raka dojke, jednog od najčešćih uzroka smrti među ženama u Hrvatskoj.

Članice Kluba žena liječenih na dojci Kaštela tako su i ove godine, na dan posvećen svim ženama oboljelima od raka dojke,  u prodajnom centru Kaštela prodavale narcise te dijelile edukativne brošure svim zainteresiranima.

Osim članica kluba, predvođenih predsjednicom Borom Duvnjak, u akciju su se uključili i prvi ljudi Grada Kaštela, predstavnici političkih stranaka, gradski vijećnici, predstavnici civilnih udruga te, kao i u godinama ranije članice udruge „Katarina Zrinski“ i članice Foruma žena Kaštela.

Narcisi su se tijekom subote u Kaštelima prodavali na još nekoliko lokacija, a sve za isti cilj, borbu protiv raka dojke.

Foto: I. Bratinčević


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_6104)

  Uvenuce narcis beli
  sto sam tebi hteo dati
  na stolu kraj slike tvoje
  suzom cu ga zalivati

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5195)

  Afž je tu a bas ce uvenit

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5608)

  Hvala svima koji su pomogli udruzi u promociji programa "borbe protiv carcinoma dojke", a posebno najmlađem sudioniku, Marini.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7599)

  tesko se nekome sa gradonacelnikom slikat
  jako tesko

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5236)

  sta su ove dosadne s tim diljenjem cvica...sve su se smistile u ocini...nemaju sta radit jos mi tu prodaju cvice u slobodno vrime...a nijedna nema ni skole ni znanja

  oko 4 godina prije
 • gost 7777 (Gost_157)

  ovaj gost 5236 ako nema šta pametno reći, bolje da šuti

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7239)

  Di su kamere tu je i Sandra Zokic

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara