hren
 

U KAŠTELIMA 7. VELJAČE
Zbog velikog uspjeha i prihvaćenosti prošlogodišnjih edukacija za privatne iznajmljivače, privatna srednja škola Wallner i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i ove godine pokreću besplatan ciklus „Edukacije za privatne iznajmljivače“.

Kako privatni iznajmljivači čine vrlo bitan ponude turističkog proizvoda Splitsko-dalmatinske županije, na ovaj način im se želi pomoći kako bi u svom svakodnevnom poslu bili što uspješniji, pratili europske i svjetske trendove, sa ciljem podizanja svoje konkurentnosti, konkurentnosti svoga mjesta i u konačnici i županije.

Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače u Kaštelima će se održati 7. veljače u 9 sati ujutro, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, a kako bi joj mogli prisustvovati morate popuniti prijavnicu koja se nalazi na ovom LINKU ili se prijaviti putem telefona TZ Kaštela 228-355.

Sama edukacija će obrađivati teme koje su bitne za privatne iznajmljivače sa naglaskom na Internet prodaju, pa iako su neke od tih tema već spomenute prethodnih godina, biti će osvježene novim podacima i novostima iz tih područja. Također, ove godine zbog interesa samih iznajmljivača, dodane su i neke nove teme, poput teme o pravima i obvezama privatnih iznajmljivača.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_5090)

  A gdje?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4970)

  a u kastelaima na LINKU

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3078)

  u dvorcu Vitturi u K.Lukšiću

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij