hren
 

PO 500 KUNA
Povodom božićnih blagdana kaštelanski gradonačelnik Ivan Udovičić, sa zamjenicima Zoranom Bonacinom i Milijem Novakom, te pročelnicom Sandrom Zokić, u četvrtak je uručio božićnice u iznosu od po 500 kuna, članovima Udruge roditelja poginulih branitelja te Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Kaštela i Kaštelanske zagore.

Ove godine božićnice su dodijeljene za 64 obitelji, kojima će makar malo uljepšati nadolazeće blagdane.

- Danas se još jednom prisjećamo poginulih branitelja, posebno članova vaših obitelji i još jednom poručujem da iskreno suosjećamo s vama. Ono što su oni dali za Domovinu obvezuje nas da radimo odgovorno i profesionalno, da stvorimo bolje životne uvjete i životni standard – kazao je između ostalog, gradonačelnik Udovičić u pozdravnom obraćanju obiteljima poginulih branitelja.

Foto: Ante Majić

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_1231)

  Kad god vidim ove ljude ,,pomislim jedno : kako opstaju na životu gledajuć za šta su njihova dica,moji prijatelji izginili.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9093)

  Grad nije dodjelio božićnice obitljima poginulih branitelja, nego članovima udruge tih obitelji, odnosno svakom članu, bez obzira što su iz iste obitelji, a takvi su redovito na svakom kazanu...one obitelji koje nisu u udruzi, a izgubile su svoje članove na ratištu niti se ko sjetio niti su dobili išta....

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5143)

  takvi koji nisu na kazanu udruge su prepušteni sami sebi,a ovi sa kazana ka i oni čergari dobiju svoj i njiov dija. nije nego će se bunit da bude svima jednako. ka da su ludi

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9107)

  sramota grada iz godine u godinu osobno znam momka koji je izgubija oca u ratu i grad se ne siti nikad toga momka i njegove obitelji sam mi uvik govori da se bar site moje sestre koja je 90godiste i nikad nije upantila oca nego ga zna preko slika a slika njegovog oca visi u opcini i gleda te iste ljude koji su mu zaboravili bar na najmlade djete jad i bjeda su svi od reda u ovo vrijeme bar u blagdanskom ozraciju da ta cura ima taj bon od 500kn kako mos zaboravit na obitelj poginulog branitelja jer se triba javit mozda u opcinu napomenuti ih da je i toj obitelji otac nastradao u ratu koja bahatost i brezobrazluk zar obitelj poginulih izlaze iz evidencije kad djete navrsi 18godina SRAMOTA!!!!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5058)

  "one obitelji koje nisu u udruzi, a izgubile su svoje članove na ratištu niti se ko sjetio niti su dobili išta...."

  A njihovi suborci?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5414)

  (Gost_5058)
  "one obitelji koje nisu u udruzi, a izgubile su svoje članove na ratištu niti se ko sjetio niti su dobili išta...."

  A njihovi suborci?

  kada su ludi pa će dilit s drugima. šta ih je manje veći je dijal

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij