hren
 

PROMOTIVNA CIJENA PRIGRADSKOG PROMETOVANJA
U sklopu ovih blagdanskih dana u Hrvatskim željeznicama, regionalna jedinica Jadran - podregija Split, uveli su promotivne cijene na prigradskoj liniji Split-Kaštel Stari-Split, uključujući i međurelacije.

- Svaka kupljena karta za jedan smjer vrijedi kao povratna karta za navedeni dan, odnosno datum putovanja. Promotivne cijene vrijede od 15. prosinca do 11. siječnja, te će se iste prodavati na blagajnama kao i posredstvom konduktera u vlaku na nezaposjednutim stajalištima – stoji u obavijesti koju potpisuje Branko Radačić, šef podregije Split.

Tako cijene karata iznose: od glavnog kolodvora do predgrađa i natrag - 9,10 kuna, od Splita do Solina i natrag - 10,40 kuna, od Splita do Kaštel Sućurca i natrag - 10,40 kuna, od Splita do Kaštel Gomilice i natrag 11,70 kuna, od Splita do Kaštel Kambelovca i natrag 11,70 kuna i od Splita do Kaštel Starog i natrag - 12,90 kuna.

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_7146)

  cijene karata????????????????

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9147)

  I red (satnice polaska) vožnje.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7142)

  Ma koji je to Radačić nije valjda onaj liberal šta je bija u gradskoj upravi???????

  oko 5 godina prije
 • Vatrena Ponoćka (Gost_808)

  svaka čast, živili vlakovi!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4156)

  12 minuti od sucurca do splita sides mirno ka covik, ne drma te, ljubazni kondukter, ne razumin nas svit, drma se autobuson vise od po ure leti od krava do kraja , cili autobus smrdi na znoj, ajme majko. Do stanice malo rastegnit noge, dobro i za drob. Sve je u mozgu , cesto mi djeluje da ljudi uopce ne mislidu. Pitan se zasto je tako?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9152)

  Odlično samo dajte vozni red.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7162)

  "ne razumin nas svit, drma se autobuson"

  Onaj ko koristi gradski prijevoz, a ne živi u polju, uopće ne može koristit toga Ćiru. Pogledajte koliko je u njemu svita, pa zaključite triba li ga uopće plaćat ili ukinit.

  oko 5 godina prije
 • Student (Gost_7003)

  Brzo, udobno, čisto i uz sve to jako jeftino za razliku od busa.....vidila sam u Gomilici ima i parkiralište za ostavit auto, mislim da se čak niti ne naplaćuje....Ma super, otkrila sam novi prijevoz do Splita

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij