hren
 

JOŠ MJESEC DANA ZA UREĐIVANJE ADRESE PREBIVALIŠTA
Iz policijske postaje Kaštela još jednom su upozorili građane, koji imaju prijavljeno prebivalište na adresama bez broja ili s brojem 00, da je do krajnjeg roka za prijavu nove adrese prebivališta, ostalo tek nešto više od mjesec dana.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji još ima oko 20 tisuća osoba s osobnim iskaznicama bez kućnog broja, odnosno kojima je prebivalište prijavljeno s oznakama bb ili 00, a koji će, ukoliko do 29. prosinca ove godine, ne prijave svoje prebivalište s potpunim podacima i naprave odgovarajuće isprave, biti odjavljeni.

- U Kaštelima i Kaštelanskoj zagori ima veliki broj osoba s osobnim iskaznicama s oznakama bbi 00.  U ovom trenutku brisanje prijeti čak 396 osoba, kojima je istekao rok važenja osobnih iskaznica,  285 osoba s trajnim osobnim iskaznicama, te  647 kojima još nije istekao rok iskaznica, no nakon 29. prosinca postati će nevažeće.
Osim toga, čak 800 djece sovog područja ima prijavljeno prebivalište s oznakama bb i 00, te ih, kako se ne bi izložili nepotrebnim neugodnostima, roditelji što prije moraju prijaviti s potpunim podacima – poručili su iz policije. 

Više informacija može se dobiti  na brojevima telefona 307-590, 307-591,307-592 i 307-593.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_115)

  A ko in je da osobnu na nepostojeću adresu? To je problem. Ne možeš se prijavit na nešto šta nema anagrafsku oznaku. Osim na ledini, al onda se tribaš svaki dan javljat policiji. ka cigani.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_189)

  Koliko je samo bilo poziva i akcija od strane policije? Ima dvi godine da se ljude poziva da prominu adresu. Sad triba udrit kaznu roditeljima za zanemarivanje diteta!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_115)

  Ne triba ništa nego in ne dat nikakve usluge kad se pojavu u gradu, odnosno kad ih pandur legitimira, kaznit ih za korištenje nevažećih isprava. Dovoljno je prošetat po divljin naseljima s blokon i olovkon.

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij