hren

OKRUGLI STOL I BAL KINEZIOLOGA
Alumni udruga KIF Split i splitski Kineziološki fakultet, 28. studenog u Splitu, s početkom u 18 sati u hotelu Radisson blu, organiziraju stručno okupljanje i okrugli stol na temu “Budućnost kineziološke struke (kompetencije i kvalifikacije) i strategija razvoja Kineziološkog fakulteta u Splitu”, a s ciljem upoznavanja sudionika sa Strategijom i budućim aktivnostima Alumni udruge KIF Split i Kineziološkog fakulteta.

Kroz nekoliko kratkih izlaganja sudionici će se upoznati sa vizijom i misijom organizatora skupa koja između ostalog predviđa i uključivanje što većeg broja zainteresiranih kineziologa i institucija iz područja znanosti, odgoja, obrazovanja i sporta u buduće aktivnosti i programe Alumni udruge i Kineziološkog fakulteta.

Prezenteri na stručnom skupu bit će prof.dr.sc. Đurđica Miletić, dekanica KIFST-a, prof.dr.sc. Jelena Paušić, prodekanica za nastavu i studente KIFST-a, doc dr. sc. Dražen Čular, prodekan za poslovnu politiku i financije KIFST-a, prof. dr.sc. Siniša Jasnić predsjednik Regionalne univerzitetske lige kao i dvoje kaštelanskih stručnjaka, dr.sc. Mirjana Milić, predsjednica Alumni KIFST-a i prof. dr.sc. Zoran Grgantov, prodekan za znanost KIFST-a.

Aktivno sudjelovanje na stručnom skupu i tradicionalnom godišnjem Balu kineziologa najavili su brojni eminentni stručnjaci iz područja kineziologije i sporta, a organizatori su pozvali i sve zainteresirane da se pridruže, te svojim prijedlozima aktivno uključe u diskusiju, raspravu i donošenje zaključaka.

Zainteresiranost za ovo okupljanje je veliko, a broj sudionika je ograničen te stoga molimo sve zainteresirane da što prije potvrde svoj dolazak, i to pozivom na broj mobitela 098 989 77 80 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – poručila je predsjednica ALUMNI KIF Split Mirjana Milić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_5433)

    jesu van to oni iz kine

    oko 6 godina prije
  • (Gost_5190)

    Fali JURKO , RANČIĆ, MATAS , SABLIC. M, ,,,,

    oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij