hren

KONSTITUIRANA VIJEĆA MJESNIH ODBORA, ČEKAJU SE DRUGE SJEDNICE
Nakon što su 21. rujna održani izbori za vijeća mjesnih odbora u Kaštelima, prije nekoliko dana konstituirano je svih devet vijeća mjesnih odbora, te su izabrani novi predsjednici.

U odnosu na nositelje pojedinih lista HDZ-a, koje su pobijedile na izborima i odakle dolaze novi predsjednici, došlo je do određenih promjena u odnosu na izabrane predsjednike vijeća mjesnih odbora. I to u Gomilici, gdje je nositelj HDZ-ove liste bio Denis Ivanović, u Radunu, gdje je nositelj bio Tomislav Lovrić, u Štafiliću gdje je nositelj bio Neno Pera i u Rudinama, gdje je nositelj pobjedničke HDZ-ove liste bio Antonio Budimir. U drugim mjestima nositelji HDZ-ovih lista izabrani su i za nove predsjednike vijeća mjesnih odbora.

Novi predsjednici:

Kaštel Sućurac – Damir Rajčić
Kaštel Gomilica – Ante Kapetanović
Kaštel Kambelovac – Doris Grgurin
Kaštel Lukšić – Patrik Grgurić
Kaštel Stari – Ivan Udovičić
Radun – Hrvoje Boljat
Kaštel Novi – Joško Botić
Rudine – Ivan Brešković
Kaštel Štafilić – Ante Botić

Određene izmjene, u odnosu na osobe na listama, čija smo imena objavili nakon izbora,  doživjelo je i članstvo pojedinih vijeća mjesnih odbora.
Kako u mjesnim odborima još čekaju dokumentaciju konstituiranja iz Grada, nigdje još nije održana druga sjednica, pa još uvijek nisu izabrani dopredsjednici, ni usvojeni poslovnici, a u dijelu mjesnih odbora nisu utvrđeni ni učinkovitiji načini komunikacije s građanima.

Po održavanju tih sjednica, Portal će donijeti tekst s imenima i kontaktima, iz svih devet kaštelanskih mjesnih odbora.


KOMENTARI:

Stari Komentari (13)

 • Bob (Gost_9220)

  samo hdz... ne pamtim kad je oporba bila lošija. totalno nezainteresirani

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6200)

  sama svita i elita

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5114)

  Eto sam ja vijećnik i ovo mi je prva vijest o tome da je MO konstituiran.Toliko o njihovom legitimitetu. Sramota i žalost od Grada i gradske vlasti.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9129)

  ma kakvi si to onda vjećnik...

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9913)

  Mjesni odbori za vladajuće strukture u Kaštelima su nula bodova,što sve nisu naobećavali ljudima pred izbore;prije koji dan mi se požalio čovjek iz oporbe da HDZ ne radi po zakonu.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5114)

  goste 9129, nisam u pitanju samo ja nego i mnogi drugi nisu pozvani na to navodno konstituiranje i zašto se radije ne upitaš što se to čeka sa dokumentacijom, sjednicom i dr.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9913)

  Događa se to da triba poništit izbore!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2169)

  hr..drzava..predsjednika..podpredsjednika i pun qurac drugih..soc..zaostalih faktora..;)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9913)

  Dobiju funkciju a ne znaju ni normalno razgovarati,eto to su glumačke figure uhljeb poslušničkog kadra u našem gradu.Ima li itko od njih da misli po savjesti,ili im je mozak toliko reduciran da ne smiju misliti,nego samo maltretirati i prijetiti ljudima pred izbore,i ta mafio mašinerija uvučena u sve strukture javno-društveno-crkvene scene vodi 7 sela već 24 godine,a svi o tome šute jer su kupljeni za nekakvu siću.Živimo u gradu u kojem predsjednici MO ne znaju napisati obični dopis,ne koriste internet i ne znaju pravila službe,pa kako da od istih očekujemo da nam riješe probleme oko legalizacije,kanalizacije,vode,komunalnog otpada,asfaltiranja razrovanih udarnih ulica.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_115)

  Odgovara: # 351639

  Onda si ti nula od vijećnika ili bez adrese :D

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2108)

  A siste ga nasli

  oko 6 godina prije
 • vijećnik (Gost_9117)

  da ste htjeli znat znali bi, kako onda ubuduće zamišljate suradnju s ostalim vijećnicima? Hvala Bogu bar je danas lako stupit u kontakt? Mail? Sms? Fejs?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6181)

  Je jamstvo radi HDZ jeste moćni i je želite dobro kaštelima

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij