hren

SLAB ODAZIV NA BIRALIŠTA NE SMETA HDZ-OVCIMA
Unatoč slaboj izlaznosti birača na izbore za vijeća mjesnih odbora u Kaštelima, njih 10,3 posto, prema ostvarenim rezultatima Kaštelani su pokazali da građani ovog grada podržavaju politiku Hrvatske demokratske zajednice. Kandidacijske liste HDZ-a pobjedile su u svim mjesnim odborima, pa će od 69 članova vijeća 9 mjesnih odbora biti čak 51 kandidat HDZ-a.

Ostalih 18 članova činit će 9 kandidata Saveza za Kaštela,  6 kandidata nezavisnih listi te 3 kandidata SDP-a i koalicijskih partnera.

Za razliku od prošlih izbora za vijeća mjesnih odbora, ovaj put na birališta je izašlo 2,5 posto manje birača. Razlika između prošlih i ovih izbora ogleda se i u činjenici da HDZ-ove liste na prošlim izborima nisu pobijedile u svim mjesnim odborima, a u nekima je HDZ trebao koalirati jer nisu imali apsolutnu većinu, što se na ovim izborima promijenilo upravo u korist HDZ-a.

Najveća izlaznost na birališta bila je u Kaštel Gomilici, gdje je iznosila 15,42 posto, a najmanja u Kaštel Štafiliću, gdje je glasovalo 7,06 posto birača. HDZ je najveći uspjeh ostvario u mjesnom odboru Kaštel Sućurac, gdje je od 9 mandata dobio čak 7, a najslabiji rezultat ostvarili su u Kaštel Kambelovcu s 5 mandata, dok su ostala 4 pripala kandidacijskoj listi grupe birača nositelja Josipa Berketa.


Ivan Udovičić

Dan nakon izbora, dio kandidata izrazio je svoje zadovoljstvo, dok je većina ipak bila nezadovoljna, smatrajući uglavnom da su rezultati izbora posljedica slabog odaziva građana.

HDZ zahvalio biračima

- Zadovoljni smo rezultatima izbora i ovom prilikom HDZ Kaštela zahvaljuje se članovima, simpatizerima i građanima Kaštela koji su svoje povjerenje na lokalnim izborima za mjesne odbore povjerili listi HDZ-a u koaliciji sa HSS-om te osigurali ovu snažnu pobjedu.
Ovo ukazano povjerenje za nas sada predstavlja obvezu da još snažnije zastupamo interese svoga grada i da postanemo glavni pokretač mehanizma napretka gospodarstva na ovom području, da se vrati povjerenje i osigura dobrobit građana, vođeni uvjerenjima temeljenim na načelima demokracije i kršćanskih vrednota. Ova pobjeda nas ponovo obvezuje da nastavimo istom ozbiljnošću i odgovornošću prema svim projektima koji su pred nama – poručio je i zahvalio predsjednik GO HDZ-a Ivan Udovičić.

Nadaju se radu

http://www.kastela.org/images/stories/novosti/2014/07/gv/marinkaparcina.jpg
Marinka Parčina

- Definitivno nisam zadovoljna onime što su izbori pokazali, prvenstveno pri tome mislim na slab odaziv birača. Izbori za vijeća mjesnih odbora trebaju bit početak demokracije, no zbog zasićenosti politikom i političarima, neinformiranosti ili nečeg trećeg, građani se nisu odazvali na izbore i sad je tako kako je. Izbori za mjesne odbore trebali bi biti izbori sposobnih ljudi koji će raditi za svoju zajednicu, a nikako politički izbori nakon kojih ćemo dobiti situaciju da građani i ne znaju da mjesni odbori postoje. Zato se iskreno nadam da će svi izabrani ipak pokazati volju za rad i boljitak Kaštela, jer to nam treba – kazala je između ostalog Marinka Parčina s nezavisne liste, koja će biti članica Vijeća mjesnog odbora Kaštel Stari.

Promijeniti termin izbora

Da je problem izbora za vijeća mjesnih odbora slab odaziv birača, ustvrdio je i predsjednik kaštelanskog SDP-a Matko Kuzmanić.

http://www.kastela.org/images/stories/novosti/2014/02/gv/kuzmanic.jpg
Matko Kuzmanić

- Već nekoliko puta sam na Gradskom vijeću upozoravao na ovaj problem te tražio da se omogući kako bi se ovi izbori održali u isto vrijeme kao i lokalni izbori. Izlaznost bi bila daleko veća, rezultati bi pokazali pravo stanje stvari, a i financijske uštede bile bi značajne. Građanima ovi izbori očito nisu previše zanimljivi i rezultati su takvi kakvi jesu – zaključio je Kuzmanić, koji će i dalje nastojati da se promijene termini i rokovi ovakvih izbora.

Druga politička opcija

Predstavnici Saveza za Kaštela djelomično su bili zadovoljni izborima, ne brojem članova vijeća, već činjenicom da su u ovom trenutku druga politička opcija u Kaštelima.

- Svi prethodni izbori pokazali su da stranke pravaško-demokršćanske političke opcije imaju značajno biračko tijelo i naša je obveza bila ujediniti se i zajedno sudjelovati na ovim izborima kako bi zajedno bili dio neposrednog oblika sudjelovanja građana u odlučivanju o lokalnim poslovima. Za sada smo zadovoljni ovim prvim zajedničkim izborima, a sad nas čeka konkretan rad, koji će dati konkretne rezultate, nadamo se da će ti rezultati biti prepoznati, a onda će i rezultati svih ostalih izbora biti i bolji – zaključio je Mario Serajlić iz Saveza za Kaštela.


Mario Serajlić

Rezultati po mjesnim odborima:

KAŠTEL SUĆURAC– Glasovalo 702 -  12,55 % birača

HDZ – 7 članova: Damir Rajčić, Jadranka Matok Bosančić, Joško Oštrić, Tomislava Bogić, Željko Mrkonjić, Tomislav Duvnjak i Marija Jerkunica
SDP-HSLS-HNS – 1 član: Ivana Marasović
Savez za Kaštela – 1 član: Željan Jurlin

KAŠTEL  GOMILICA– Glasovalo 653 - 15,42 % birača

HDZ – 6 članova: Denis Ivanović, Ante Kapetanović, Natalija Burazin, Ante Jureškin, Iva Barun i Ante Škalic
Savez za Kaštela – 1 član: Marinko Granić

KAŠTEL KAMBELOVAC– Glasovalo 646 – 14,28 % birača

HDZ-HSS - 5 članova: Doris Grgurin, Mate Taraš, Ante Ljubić, Nikola Dragun i Marko Ćurak
KLGB, nositelj Josip Berket – 4 člana: Josip Berket, Meri Škopljanac Gagić, Kristina Konta i Veno Jerković

KAŠTEL  LUKŠIĆ- Glasovalo 369 - 7,51 % birača

HDZ – 6 članova: Patrik Grgurić, Branimir Matijaca, Dragan Klarić, Ivanka Lijić, Davor Delić, Bora Duvnjak
Savez za Kaštela – 3 člana: Ante Maras, Karmelo Milanović, Ivana Bubrić

KAŠTEL STARI– Glasovalo 389 - 9,65 % birača

HDZ-HSS – 6 članova: Ivan Udovičić, Doris Čiček, Josip Matas, Marko Bilić, Ivana Ivanković i Renato Đikić
KLGB, nositelj Marinka Parčina – 1 član: Marinka Parčina

RADUN- Glasovalo 187 -  8,37 % birača

HDZ – 5 članova: Tomislav Lovrić, Katarina Bogić, Anđelko Grbeša, Hrvoje Boljat i Ivica Petrović
KLGB – 1 član; Goran Samardžić
Savez za Kaštela – 1 član: Stipe Ursa

KAŠTEL NOVI– Glasovalo 312 -  7,67 % birača

HDZ-HSS – 5 članova: Joško Botić, Nikola Gotovac, Dinko Bekavac, Jurica Škrapić i Mila Rašić
Savez za Kaštela – 2 člana: Ilko Tranfić i Mario Serajlić

KAŠTEL ŠTAFILIĆ– Glasovalo 226 – 7,06 % birača

HDZ-HSS – 6 članova: Nenad  Pera, Marija Juras, Željko Plazonić, Vinka Kuzmanić, Ante Botić i Jean Biluš Gagić
SDP-HSLS- HNS – 1 član: Tugomil Jure Zekan

RUDINE- Glasovalo 202 - 11,5 % birača

HDZ – 5 članova: Antonio Budimir, Ivana Botić, Ivan Brešković, Ante Botić i Jure Jukić
SDP-HSLS-HNS – 1 član: Edin Zahić
Savez za Kaštela – 1 član: Mario Kurtušić


KOMENTARI:

Stari Komentari (94)

Učitaj prethodne komentare
 • (Gost_1778)

  Goste 3145, koliko ja znam, a vi me probajte razuvjeriti, Savez je u svim svojim priopćenjima samo pozvao kaštelanski puk da se u što većem broju odazovu izborima i nisu nikoga upućivali kome dati glas. Upravo suprotno od onoga što vi ovdje pišete, hdz je pozvao sve glasaće da svoj glas daju samo njima. Tko se tu pokazao bahat, narcisoidan, pripametan, a rekao bih i možda ustrašen pokazuje i vaš komentar.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6241)

  Radujeme ovaj "sjajni" rezultat kuzmanica i sdpea.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3145)

  Goste 1778, nisam posve siguran trebam li vam odgovoriti ili da ovo vaše "promišljanje" ostavim da ga analiziraju čitatelji? Citiram

  ... hdz je pozvao sve glasaće da svoj glas daju samo njima...
  . Pa valjda stranke i jesu tu da pozivaju birače da podrže njihov program?
  Iz priloženog se vidi da se HDZ ponaša kao politička stranka. To bi bar trebali znati prebjezi iz HDZ-a u Savez. Npr. dr. Tranfić, koji je ( možete pronaći u arhivi Portala) bio potpredsjednik kaštelanskog HDZ-a. Sad zašto je takav kadar bio tako visoko pozicioniran u HDZ-u??? To već neka kažu oni u HDZ-u. Ipak, čini se da njegovim odlaskom, niti je HDZ previše izgubio, niti je Savez nešto dobio....

  oko 6 godina prije
 • (Gost_158)

  oli su bili izbori,,,misa mu maloga di ja zivim ,,,,a u kastelima sam 40 godina i nisam zna za izbore ...al ok nisam niista propustija koliko vidim

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6137)

  SAVEZ=PREBJEZI i sve je jasno zato su ljude molili da samo popune listu,a ti nisu glasali za sebe:)

  oko 6 godina prije
 • mladi kastelanin (Gost_8586)

  raduje me ovi zborni rezultat berketa i kuzmanica
  cestitam

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4664)

  ko je Ivana Ivanković?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2167)

  fetiva starosejka

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4664)

  koliko ima godina,neznam:)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1778)

  goste 3145, kad ste se već nakon tolike nesigurnosti ipak odlućili onda ste mogli citirati sve, a ne izvući iz konteksta. Međutim, nema veze, možemo i tako.
  Program !? Tu sam za razliku od vas sasvim siguran da neću komentirati ali bih zato izjavu te, valjda ozbiljne i kako je vi nazivate, političke stranke "HDZ Kaštela vam u svakom mjesnom odboru nudi svoju listu provjerenih, kvalitenih ljudi...." Jeste li vi baš sigurni u ovo ili na tim listama možda ipak ima recimo dezertera, orjunaša, uhljeba ili osoba koje samo posuđuju svoje cijenjeno ime listi dok ih samo volontiranje apsolutno ne zanima kao ni rad za dobrobit svoga mjesta, iako ga kako se navodi poznaju i vole. Ima li na tim listama recimo lažnih branitelja pa i onih nositelja liste koji su nečasno potjerani itd. Za sada toliko i možete vi tu mantru o prebjezima ponavljati do besvjesti, bez obzira što vam je u prethodnom komentaru sve lipo rečeno (gost 6340), međutim Savez ipak nije kriminalna organizacija.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1778)

  iDa ne zaboravim još nešto o prebjezima. Upravo zahvaljujući jednom takvom, odnosno zapošljavanju njegove žene dobili ste većinu u Kambelovcu. To je dakako vaša provjerena poruka svim biraćima. Možete vi izigravati zavod za zapošljavanje i sve ljude varati neko vrijeme. Neke ljude možete varati i sve vrijeme, ali ne možete sve ljude varati sve vrijeme.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_562)

  Goste 1778 naviše prebjega po principu "ko da više" je u Savezu i pravaškim strankama. Recimo jednome je žena postala direktor škole, drugi napredova u hž itd. Sve samo za svoje interese!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2112)

  oko čega i poradi koga se žestite?
  kao da će se išta poboljšat u Kaštelima poslije ovih izbora
  puste priče za malu djecu

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3190)

  562, je li ovo samostalni komentatorski pokušaj ili ste ga smislili nakon podužeg zasjedanja CK. Sada se već ide na osobnost i privatne interese, pa se samo pitam di ćete na kraju završiti.Možda na lažnim diplomama jer možemo mi i o tome malo ako vi želite i dalje nastaviti.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_354)

  Ma pun mi je nos vas desnih i još desnih, hdz ovi znaju sve a ovi novo osnovani ka nije osobno al eto. Recite da i mi mali šta razumimo.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7616)

  rolanje do trogira i zicara to su vizije bile

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4113)

  Ovo pisanje pojedinaca uistinu zabrinjaje,u kambelovcu gdje je nositelj svoje liste bivši gradonačelnik Berket nije uspio pobjedit a imao je potporu liste nositelj sdp,znaći da ih je na listi bilo 9 a dobili su 8 glasova znaći da jedan koji je bio na listi nije glasoa žalosno zar ne .Isto tako je vidljivo da su svi oni dali Berketu glas to mu je bio cilj da osvoji opet sa sdp vlast ali na njegovu žalost potonuo je,također Parćinka zbog čega sada izmišljate toplu vodu niste samo izgubili za MO vego ste izgubili i grad kada je daleko više izašlo glasaća,zato vas molim da pišete objektivno onda možete i očekivat bar glas više,što se tiče Radaćića budite uvjereni da čemo poduzeti sve da ne bude na listi koalicije za parlametarne izbore jer dobit 20 glasova, a bit u saboru to nečemo dozvolit.Što se tiće saveza moglo bih se od pojedincima mnogo toga napisat ali neču jer imam tu neke, u istinu dobre poznanike koji su OK.

  oko 6 godina prije
 • 1582 (Gost_5110)

  Odgovara: # 349334

  Za gosta 6241-polupismeni ste na razini djeteta od 7 god.i sigurno ste glasač HDZ-a.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9242)

  Berket je pokaza da može dobiti vlast, a vi se palite, pišite gluposti, ali on je čovik koji zna raditi, koji ne ovisi ni o Anti, ni Ževrnji, već je svoj gospodar.Pitam Vas pametnjakoviće;"Gdje će sadašnji gradonačelnik i njegova svita, ako izgube izbore?",Berket i njegovi zamjenici, nisu na grbači Vas, već oni vas imaju na grbači.Pokazalo se na zadnjim izborima, pred par dana, kako se grčevito zvalo ljude na glasanje, čak se izgubila busula, jer moja familija podržava liberale, a njih se zvalo.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6049)

  Savez jedini može na sljedećim izborima za GV pomrsti račune ovim uhljebima na vlast. Zato imate moj glas i moje šire obitelji.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2242)

  koji političari ili torbari, bože me sačuvaj.kukuleleeeeeeeeeeeee:p

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2242)

  ispravak netočnog navoda, pratit ćemo koga će Udovičić zaposlit u ovome mandatu i koje spreme, falše diplome??? etc.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7616)

  znaci berket je opet tija sa komunistima
  dobrotvor

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1224)

  http://cdn.narod.hr/wp-content/uploads/2014/09/crobarometar-580x332.jpg?5f6f43

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8110)

  Bravo goste 9242, Vi razumite stanje u Kaštelima, sve potpisujem. Berket je zadnje izbore dobio bez ikakve stranačke infrastrukture. Savez također treba podržati i oni koji misle da su to prebjezi varaju se. Zna se već godinama na koji narčin se dobivaju izbori ovih "Vječnih", a svjesni su i oni toga, narod ih gleda i još šuti. Samo pazite ovaj mandat što će napraviti za sebe i one oko sebe, "a ko je vidio raditi za opće dobro". Sljedeći izbori Savez i Berket će im debelo pomrsiti račune. Savez - samo hrabro.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5210)

  A s kime će RAST?

  oko 6 godina prije
 • milica iz novoga (Gost_8541)

  sad triba refat srdale sta su se potrosile u kambelovcu to je muka

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9172)

  A s kime će HRAST I HDSSD?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5225)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5102)

  Goste 5225:Vidi se da te Index odgaja, tipično "akademski" vokabular

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4503)

  "HDZ Kaštela vam u svakom mjesnom odboru nudi svoju listu provjerenih, kvalitenih ljudi...." Jeste li vi baš sigurni u ovo ili na tim listama možda ipak ima recimo dezertera, orjunaša.... lažnih branitelja pa i onih nositelja liste koji su nečasno potjerani itd.

  I sad takva lista "dezertera","orijunaša","uhljeba" i "lažnih branitelja" dobije 75% glasova na izborima za mjesne odbore.
  A za pobjediti te"dezertere","orijunaše","uhljebe" i "lažne branitelje" na ovakvim izborima, gdje izlazi tako malo ljudi, trebalo je samo nagovoriti vlastite članove obitelji da glasaju za ove, najkraće rečeno: poštene i stručne domoljube. Čak ih ni vlastite obitelji nisu prepoznale kao takve a kamo li kaštelansko glasačko tijelo. I tko je tome kriv. Odgovor je jednostavan-HDZ.
  Naravno, sad ćemo pronaći sve mane pobjedniku jer on ima stotinu mana, samo poraženi imaju jednu-nevaljaju

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8150)

  Odgovara: # 349458

  Tipično antifarizejski & antiognjištarski vokabular. BTW Masturbacija je zdrava: Štiti od raka, jača imunitet...

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1866)

  75% od 10% i nigdje se nisu spominjali razlozi niti bilo čija krivica, a i čemu. Ako su nam komunisti vladali 45 godina onda možete i vi, a tko nam je uostalom i tada bio kriv. Samo naka, završio je i onaj kurbin pir pa će jednog dana završit i ovaj. Međutim, tko god misli da je izlaznost od 10% vrijedno nekakvog velikog slavlja, taj ništa ne razumije jer što je najgore ne osjećate, niti uviđate bilo kakvu potrebu za tim.Tako da osim što se nikada niste naućili iskazivanju poštivanja (u porazu biti veliki, a u pobjedi mali) prema drugima i drukćijima, vi nažalost ne pokazujete ni osnovno razumjevanje za svoju lokalnu zajednicu i 90% stanovnika Kaštela .

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5110)

  govna sta niste izasli na biralista

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8214)

  HDZ zna kada budu promatrači,kada ne bude radio zvonko-telefonko da je tome kraj,a narodu hvala što je sad izašao u ovako malom broju,jer će na idućim doživiti fijasko

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2113)

  "Međutim, tko god misli da je izlaznost od 10% vrijedno nekakvog velikog slavlja, taj ništa ne razumije"

  Ti ne razumiš: ovi šta su "dobili", dobili su plaće. Stvar je u pinezima.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2113)

  Stara narodna poslovica kaže: " Ko mrka, ne drka." Pozdravljavas ve uvik Vaš, nikad svoj, Dr. šandor Romano. Čivili.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1866)

  2113, razumijem dobro samo što je to neka sasvim druga tema i zato budimo otvoreni. Nema tu nikakve plaće. Dapaće, za neke je to doslovno volontiranje na opće dobro, međutim istina da nije za sve. Samo onda treba reći i to da uz glasaćko poistovjećivanje svih i svega pa i to što više nikome neviruju, problem imaju i oni koji doista namjeravaju volontirati jer se tako isto može postaviti pitanje čemu i za koga.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8230)

  Na Državnoj razini RASPADA SE - SDP i HNS skupa sa svojim mentorom - jugo Josipovićem pa tražite utjehu u ORAH-u , sada kada su pročitani . Svima je zajedničko da im HRVATSKA NIJE OPCIJA . Što prije odu ovi jugonostalgičari za Hrvatsku bolje . HDZ - samo ime govori ( hrvatska - demokratska - zajednica ) je nada za spas ove naše i samo naše Države .:D:D:D

  oko 6 godina prije
 • (Gost_237)

  ostavite se velike demagogije i politikanstva nego se uhvatite spašavanja Kaštela i naroda u obrani od suspalionice. to je nama danas najveći problem a ne kokošari orasi i slićna stabla od kojih više ne vidite ni šumu

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4094)

  Bravo Goste 8230 ka svaki pravi, pošteni hadezeovac odma si ukreja 16 likeova za svoj komentar. Je li ti ovo šta si napisa šala i satira ili stvarno ozbiljno tako razmišljaš???:o:(

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2175)

  sala ,satira ,stvarnost

  kruzeri ,zicara,rolanje,ukopana pruga ,prirez ima li jos zeleno-modro kafeno

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8155)

  Da 51 like - stvarno su maheri - dobro kredu

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2113)

  "Bravo Goste 8230 ka svaki pravi, pošteni hadezeovac odma si ukreja 16 likeova za svoj komentar. Je li ti ovo šta si napisa šala i satira ili stvarno ozbiljno tako razmišljaš???"

  On ne razmišlja: on gre u sekretara svoje partije po mišljenje. Dica mu gredu u školu sa škartocen na glavi.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5235)

  U ime oca Franje i sina Ive i HDZ-a svetoga. Amen. Haleluja.
  Bog i Ovce!

  oko 6 godina prije
 • timotije (Gost_6193)

  a di je oni ča jidri u orcu
  kojim danima misli bit u mjesnom odboru

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5546)

  Goste 8230, ti si sigurno prispava i iz kome se budiš.Ni oni koji se raspadaju ni oni koje spominješ ne mogu i neće ništa napraviti za ovu zemlju osim sebe i svoje smistiti, dok narodu ne udre u .... Izišli su na izbore oni koji su telefonski nazvani i sad se hvale svaka čast na "uspjehu", a svjesni ste i vi da vam odzvonjava.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7232)

  Da je poštenja, tribalo bi objavit spisak birača koji su izašli na izbore, bez obzira kako su glasali. Da vidimo mi ko daje legitimitet ovakvim vlastima bez stvarne većine.:)

  oko 6 godina prije
 • Zaključak i pouka (Gost_8119)

  TREBA BITI DOSTOJANSTVEN U POBJEDI I PORAZU . Velika većina ovih što sada mudrijaju uopće nisu izišli na izbore i sada im ništa ne valja . Ako je izišlo oko 11% birača to pokazuje nešto - trend volje birača . Svi nezadovoljni organizirajte se , možda rezultati budu još uvjerljiviji , u konačnici TKO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI . Pobjednik ovih izbora koji su oduvijek imali malu izlaznost pokazuje da je HDZ - pobjednik izbora , dok je SDP - najveći gubitnik u konačnici može se reći da je ovo preslika sa Državne razine . I kod izlaznih anketa uzima se mali broj ispitanika a odstupanja od realnosti su zanemariva što upućuje na činjenicu da je biračko tjelo htjelo upravo HDZ svidjelo se to nekome ili ne .:D

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7538)

  Pa ljudi moji pojedine liste,Kovačev,Radačić i još ih dosta dobiju po dvadesetak glasova,a devet ih je na listi ili sedam??,pa nisu im svi ni iz kuće glasali za njih,koja sramota,al opet će oni se vadit na bilo šta.Ostavite se politike ljudi vas ne prepoznaju ili su vas prepoznali.Šest desnih stranaka po mistima nemogu skupit više od jednog, dva člana ,u čemu je problem?????

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij