EVENT U ORGANIZACIJI BMW KLUBA DALMACIJA IZ KAŠTELA
Prošlog tjedna održan je prvi Bmw meet Dalmacija u organizaciji BMW kluba Dalmacija iz Kaštela i suorganizaciji SAK BMW Zagora. Program je počeo u jutro sa prijavama za natjecanje u driftu i stylu, a oko podne krenula je i prva drift utrka.

Svojim vještinama publiku su zabavljali Vedran Matenda sa BMW E30 2.0 složenim za drift, Deni Bonkovic sa BMW E36 325, Tomislav Cukrov sa BMW E30 335, Šime Šunjo sa BMW E30 330, Ante Vukava sa BMW E30 325, a posebnu pozornost privukao je veliki prijatelj ovog kaštelanskog kluba, profesionalni drift vozač Ivo Znaor sa svojim BMW M3 E36 GTR. Također svako od vozača je odradio "Taxi drift" u kojem su određen vremenski period vozili odabranike iz publike.

Nakon drifta manifestacija se nastavila sa izložbom auta koja je bila podijeljena u 4 klase: Oldschool style, German style, Rat style i ///M style. Pobjednici svake klase su s ponosom odnijeli svoje pehare. Za vrijeme cijelog eventa natjecatelje i publiku je zabavljao DJ Mladen Ercegovic, a pri samom kraju održan je i Sexy Car Wash, kad su atraktivne hostese dodatno zabavljale publiku.

Tokom cijelog dana, prema riječima predsjednika kluba Deni Rapića, Bmw meet Dalmacija posjetilo je oko 2000 osoba.  Rapić se zahvalio i sponzorima: Staklo Kaštela, IGS media, BM auto dijelovi, Brend auto, Darkline, Auto akustika Varnica, DAS-DAM, BMW servis Marinić, Vučna služba Perković, Tuning Caffe Stobreč, Caffe Bar Midnight Trilj, Hidroterm sistem, turistička agencija Castellum; koji su organizatorima omogućili organizaciju ovog susreta.

Foto: BKD


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij